Hírek

2013.06.21. 17:36

Újabb vízi csata, vidáman!

A felhevült kövezet hűtésére is kiválóan megfelelt, de egyben nagyszerű szórakozásnak is bizonyult pénteken délután a mozi előtt megrendezett második vízi csata.

Pekarek János

Újra vízi csata volt a Dózsa mozi előtti téren pénteken délután! Mi tagadás, jobb időpontot aligha találhattak volna a rendezők, mert a délutáni harmincöt fokban még az is kedvet kapott a vakációzó fiatalok játékához, aki utcai ruhában, felnőtt fejjel járt arrafelé...

A szervező, Kirilla Miklós, és a támogatók: a Dózsa Mozi Centrum és a Corner Café (előbbi vízzel, utóbbi a zenegéphez való villanyárammal) elsősorban a kánikula miatt ismételték meg most a tavaly már nagy sikert aratott akciót.

Szem és öltözet ezúttal sem maradt szárazon, volt, aki locsolócsővel, akadt, aki a legrafináltabb vízipisztollyal, más egyszerűen csak vödörrel vagy vizespalackkal próbálta elűznie hőséget nagy vidámság közepette. Akár a szökőkút medencéjében is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!