Hírek

2015.06.01. 19:16

Asztalos László Gyulánét köszöntötték 90. születésnapján

Dunaújváros - Asztalos László Gyuláné, Jucika néni május 25-én ünnepelte kilencvenedik születésnapját. Az önkormányzat vezetői is köszöntötték.

Körmendi Erzsébet

A városvezetők jókívánságait Gombos István humán ügyekért felelős alpolgármester tolmácsolta Asztalos László Gyulánénak és ajándékkosár, virág mellé átadta a miniszterelnök emléklapját is az ünnepeltnek.

Fotó: Zsedrovits Enikő

Jucika néni 18 évesen Erdélyből jött Magyarországra, utána 12 évig meg sem látogathatta szülőhelyét. Tízen voltak testvérek, ő volt a hatodik gyermek.

Első férjét aki katonatiszt volt sajnos korán elveszítette, de később újra megházasodott. Három lány gyermeke született, imádja az öt unokáját, nyolc dédunokáját.

Jucika néni 1951-ben költözött Dunaújvárosba, 13 évig a fonodában dolgozott, majd később a 11-es óvoda jelentette számára a munkahelyet 10 éven keresztül raktáros, gondnok volt , és onnan is ment nyugdíjba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!