Hírek

2015.11.29. 18:37

Ünnepváró a nőegylet gondozásában

Kisapostag – Adventi és karácsonyi díszeket készítettek közösen szülők, gyerekek a Kisapostagi Nőegylet irányításával és közreműködésével. A falu ünnepi koszorúi is végső formát nyertek.

Horog László

Pénteken délután újra benépesült a kisapostagi kultúrterem. Ezúttal az adventi készülődés rendezvényei adtak okot találkozóra. A kisapostagiak már kilencedik éve a nőegylet segítségével készülnek, hogy az adventi vasárnapokon méltó környezetben tarthassák meg a gyertyagyújtásokat.

A hét utolsó munkanapján ügyes kezek szorgoskodtak a koszorún, amelyből kettőt is készítettek. Egyet a hagyományos települési ünnepségre, a másikat pedig a falu bevezető szakaszán felállított községi dekorációhoz. A karácsonyi napok kellékeinek ragasztása, vágása, színezése mellett megcsodálhattuk a már elkészült, és az evangélikus templom kertjében felállított betlehemet is. Ez utóbbi szintén a nőegylet munkáját dicséri. A kisapostagiak december 18-án 17 órakor a kultúrteremben tartják falukarácsonyukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!