Hírek

2014.01.31. 19:00

Sok sikert végzős diákok!

Dunaújváros - Pénteken délután a Bánki szakközépiskola végzős diákjainak tűzték fel a szalagot. Felkészülés, remény, tervek.

Szabó Szabolcs

 

"Bár az út nagy részét már megtettétek, a neheze még csak most jön, hiszen a következő hónapokban azért kell jól teljesítenetek, hogy a következő évek, évtizedek is a reményeitek, terveitek szerint alakuljanak " - üzente a végzős diákoknak a Gyöngyössy Csaba, a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola igazgatója a Dunaújváros Sportcsarnokban rendezett szalagavató ünnepségen.

A kiváló műsorszámokkal tűzdelt szalagtűzön öt osztály száznegyven tanulója kapta meg a végzős diákoknak járó szalagot. Az középiskola vezetője köszöntőjében kiemelte, a diákok reményeiben és terveiben ott van a szülők és a búcsúztató intézmény reményei is, hogy a fiatalok készen állnak a rájuk váró megmérettetésre.

A Bánki középiskola hagyományait követve a 11. évfolyamos diákok szervezték meg a végzősöket köszöntő ünnepi műsort.

Gyöngyössy Csaba, a Bánki igazgatójának köszöntő gondolatai és az ünnepeltek szánt intelmek után először az öt osztály osztályfőnökeinek tűzték fel a szalagot, majd a diákok kapták meg a végzős diákok jelvényét .

A szalagtűző természetesen nem lehetett teljes az osztályok táncprodukciói nélkül.

A 12/A, a 13/B, és a 13/E. osztály keringővel jelentkezett, a 12/C és a 13/B osztály másik csoportja bedig látványos modern tánccal lepte meg a Dunaújváros Sportcsarnok lelátóin összegyűlt népes közönséget.

A társakhoz hasonlóan vastapsot kapott a 12/A osztály végzőseinek bemutatója, ők a népszerű Grease című musical zenéjére készültek egy remek produkcióval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!