Hírek

2015.06.04. 15:41

Valóban, mindig jobb adni!

Dunaújváros - Németországi magyaroktól származó ajándékokat osztottak szét a Jószolgálati Otthonban önkéntesek.

Pekarek János

A Jószolgálati Otthon Liget közi épületébe látogatott a Jobb adni, mint kapni internetes csoport - amely mostantól kezdve egyesületként működik! Alapvető célja azonban változatlan maradt ezért is vittek magukkal egy fél teherautónyi ajándékot az otthon gondozottjainak.

Az ajándékokat (hasonlóan a vasárnapi, Petőfi ligeti ételosztás előtt a rászoruló gyerekeknek kiosztottakhoz) Németországban élő magyarok gyűjtötték, akik magukat a világhálón Anya Tanya csoportnak nevezik. A szállítmány hazajuttatásáról Balázs Zoltán vállalkozó gondoskodott, aki a Jobb Adni Mint Kapni Egyesület egyik társalapítója.

Fotó: Ady Géza

Az ajándékokat a Jószolgálati Otthon udvarán adták át a címzetteknek az egyesület képviselői. Nagy és kölcsönös öröm fogadta a plüssjátékokat, labdákat, ügyességi játékokat, amelyek mind, mind vadonatújak voltak.

Az ajándékok fogadtatása nyomán pedig mindenki láthatta, mennyire igaz az egyesület elnevezése: valóban jobb adni, mint kapni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!