Hírek

2016.03.20. 16:54

Valóra válhat a cél!

Dunaújváros - Cserna Gábor polgármester közleményében a következők állnak Pecsét Istvánnal kapcsolatosan.

Körmendi Erzsébet

"Valaki egyszer azt mondta: 'Amikor már kimerítettük az összes lehetőséget, jusson eszünkbe, hogy még nem.' Így történt ez Dunaújvárosban is! A segítő szándék, az összefogás révén sikerre vittük a jótékonysági akciót!

Közgyűlésünk a napokban elfogadta azt a javaslatot, mely a gyógykezeléshez szükséges 10 és fél millió forint eddig hiányzó részét megelőlegezte, így már biztosra mondhatjuk, István utazhat Kínába!

Gyorsan kellett cselekednünk, mert bár az eltelt hónapokban István kitartóan, szinte az összes jótékonysági megmozdulásra ellátogatott, most nincs jól. Rövidesen kórházba kell mennie egy kis időre, ahol újra megerősödhet! Mert jól lesz, ebben én biztos vagyok, adjon neki ehhez lelki erőt és bátorítást a sok mosolygós arc és segítő akarat, ami az eltelt hónapokban is körülvette!

A gyűjtés pedig tovább folytatódik, március 23-án jótékonysági focitornát, majd jótékonysági diszkót szerveznek. A rendezvény fővédnöke Kovács Judit Gabriella, a DVG Zrt. igazgatósági tagja, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága. Önkormányzatunk mellett, az esemény támogatója a Duna-fitt Sportcentrum és a DLSZ lelkes csapata!

Kedves Jótékony Segítők! Nagyvállalataink vezetői és munkavállalói! Valamennyi kis-, és középvállalkozó! Mindenkinek, aki az akcióban részt vett, köszönettel tartozom István, a családja és magam nevében is, hogy a kitűzött cél, a kínai gyógykezelés valóra válhat! De az adományokat továbbra is várja a közalapítvány! Ne feledjék, minden perc és minden forint számít!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!