Hírek

2016.07.01. 13:55

Váltás a szakképzési centrum élén

Dunaújváros - Egy év után távozik a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum éléről Őszi Attila főigazgató. Az utódlásról egyelőre nem döntött a fenntartó illetékes minisztérium.

Szabó Szabolcs

- A mai nappal (július 1-én) főigazgatói megbízatásom lejár. A fenntartó Nemzetgazdasági Minisztérium a főigazgatói kinevezésemet nem támogatta, a pozíciót betöltetlenül hagyta - tájékoztatta lapunkat Őszi Attila főigazgató, aki levelében így fogalmazott:

- Úgy gondolom, hogy az egy évvel ezelőtt megalakult Dunaújvárosi Szakképzési Centrum bebizonyította létjogosultságát, most már meghatározott szerepet tölt be a város közoktatásában. A Centrum munkatársai a tagintézményekben dolgozó kollégákkal együtt óriási munkát végeztek a helyi szakképzés népszerűsítésében, a pályaorientációban és a több, mint 3500 középiskolás diák szakmai felkészítésében. A Centrum nem csak egy adminisztratív irányító szervezetként működött, hanem egyfajta pedagógiai műhelyként is. A tavasz folyamán három olyan nagyszabású rendezvényünk is volt, amely megmozgatta a szakképzésben érdekelt kollégákat és diákokat egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!