Hírek

2017.01.03. 19:55

Változott a kórházi előjegyzési rendszer

Dunaújváros - Korszerűsítették és a közelmúltban fejezték be a munkálatokat a Szent Pantaleon Kórház telefonos előjegyzési rendszerén. Már élesben működik.

Balla Tibor

A telefonos ügyfélszolgálatot alakítottak ki, amelynek köszönhetően január 2-ától munkanapokon 7-18 óra között várják a kórház munkatársai a betegek, az ügyfelek hívásait a (25) 550-560 telefonszámon. Ezen a számon a kórház minden szakrendelésére történő előjegyzésre van lehetőség.

A bejövő hívásokat fogadják és regisztrálják a kórházban Fotó: Ady Géza

A kórház munkatársainak reménye szerint elérhetőbbé válik a betegek számára a telefonos szolgáltatás. Annál is inkább, mivel az elkülönül a Szent Pantaleon Kórház aulájában, a rendelőintézetben és a központi technológiai tömbben található információs pultoknál jelentkező személyes időpontkérésektől. A kórház vezetése megköszöni a betegeknek, hogy a korábbi időszakban előforduló esetleges kellemetlenségeket elviselték, s kéri a betegek türelmét és jövőbeli bizalmukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!