Hírek

2014.04.07. 18:00

Varga Gábor szerint: erre lehet építeni

Dunaújváros - Varga Gábor, Cece polgármestere toronymagasan győzött Fejér megye 05-ös választókerületében.

Körmendi Erzsébet

- Mindenek előtt szeretném megköszönni a választóknak, a közigazgatás területén dolgozóknak, és mindenkinek, aki részt vett a választásokon, a demokrácia ünnepén. Külön köszönöm azoknak, akik rám szavaztak - hangsúlyozta Varga Gábor, Cece polgármestere tegnap, majd értékelte a választások eredményét. Elmondta: nagyobb figyelmet kell fordítani azokra a helyekre, mint dél Fejér megye, ahol a munkanélküliség és a közrend komoly gondokat okoz, mert mindkét tényező erősíti a radikális oldalt.

Varga Gábor hozzátette: a Fidesz az országos átlagnál jobban teljesített a megyében, és a választókörzetnek is sikerült megőriznie a harmadik helyét. Nagyon sokat dolgoztak ezért. Köszöni a polgármester kollégáknak a segítséget és az együttműködést, a rendezvényeken való közreműködést, valamint külön hálás az önkénteseknek, támogatóknak, aktivistáknak.

- Nagyszerű győzelem volt. Erre lehet építeni. Be fogjuk bizonyítani, hogy nem érdemtelenül kaptuk ezeket a szavazatokat - tette hozzá a győztes, aki az elmúlt négy évben is képviselőként dolgozott a parlam

Varga Gábor győzött a 05-ös választókerületben Fotó: Ónodi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!