Hírek

2013.06.24. 17:16

Városi körséta, avagy klipforgatás a vasgyárig a BeatKOHO-val

Dunaújváros - Egyre izmosabb teljesítményt nyújt a helyi zenészekből álló BeatKOHO. A csapat most klipforgatársa várta rajongóit.

Szabó Szabolcs

Népes, hangos és munkás tömeg verte fel Dunaújváros álomba merült sziesztáját vasárnap kora délután.  A gyanútlan szemlélődők egy lassan haladó platós autóra, annak fura utasaira és az őket követő népes kísérőtáborra lehettek figyelmesek. A zajos menet nem egy rapid fesztivált vezényelt le, hanem klipforgatás ügyében menetelt végig a fél városon.

A BeatKOHO névre hallgató, egyedi hangvételű hip-hop formáció hívta meg barátait, rajongóit és támogatóit egy vasárnapi forgatásra. Az utóbbi egy esztendőben egyre izmosabb teljesítményt mutató csapat a forgatási munkálatokat profi stábra bízta. Olvasóinknak bizonyára nem kell bővebben bemutatni a Bernáth Zsolt filmrendező mellett kialakult rutinos csapatot, amely ezúttal a zömmel helyi zenészekből álló BeatKOHO munkáját segítette.

A Parázs-Varázs nagyszínpadán is bemutatkozó együttes ezúttal a Rám e város című felvételére készített klipet. A remek hangulatú forgatás a Római körúti gördeszkás pályáról indult, majd a Vasmű út érintésével a vasgyár főkapujához érkezett. A klipkészítés mellett a stábnak és az őket kísérő rajongóknak a hőséggel és a szúnyogokkal is meg kellett küzdeniük. A felvételt hamarosan a nagyközönség is szemlézheti majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!