Hírek

2013.06.04. 18:06

Vasasnap: jövő héten új helyen rendezik!

Dunaújváros - Az árvíz és annak utóhatásai miatt új helyen, a Baracsi úti Cirkusz téren rendezik meg a 37. Vasasnapot.

Pekarek János

Az időjárás az idei, 37. Vasasnap hagyományait is felborította: a rendkívülinek ígérkező árvíz, és annak utóhatásai: a partrendezési munkák, a sár miatt nem az alsó Duna-parton, hanem a Baracsi úti Cirkusz téren rendezik meg az év nagy kohászünnepét. Amolyan csakazértis módon. 
(Egy nappal korábban, június 14-én, pénteken  lesz a hírek szerint  a cég sorsfordítónak ígérkező közgyűlése.)

A rendezvény ugyancsak a hagyományok jegyében a cég vezető tisztségviselőinek megnyitójával kezdődik. Ezután kitüntetéseket adnak át a Szakma Kiváló Tanulója címet elnyert friss szakmunkásoknak, majd a Vasasszakszervezetért végzett munkát ismerik el oklevelekkel. 

A Vasasnapon  elmaradnak az olyan programok, mint a sárkányhajó verseny, tudtuk meg Borbély Zoltántól, az üzemi tanács elnökétől. 

Azonban az új helyszínen alighanem emlékezetes produkciókat láthatunk. Így például a Vasas Táncegyüttes műsorát, a Bóbita együttes gyerekműsorát, country táncbemutatót, Nótár Maryt mulatós zenével, a Team 4 Music operettgáláját, Roy és Ádám fellépését, Kasza Tibor műsorát, Horváth Tamást a Digitál együttessel, Szandit, végül Kállay-Saunders Andrást. 

Bízunk abban, hogy az idei Vasasnap is megmarad a résztvevők jó emlékezetében  és nem csak a jó szervezés, a műsorok, vagy a remélhetőleg kedvező idő miatt...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!