Vasasnap: útzár a vasműnél

2017. július 13., 06:00 szerző: Körmendi Erzsébet
komment
DUNAÚJVÁROS A vasasnap miatt tegnap 20 óra óta részleges útzár van a Vasmű téren, amely a kultúrterem előtti részt, az igazgatósági épület előtti teljes útszakaszt (a belső parkolót is) és a tanműhely előtti területet érinti.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ma 20 órától pedig a rendezvény teljes helyszínét lezárják, beleértve a volt kerékpártároló területét és a garázssor Vasmű tér felőli végét is. A lezárás a tömegközlekedést nem érinti, a helyi és helyközi járatok menetrendje változatlan marad.

A fenti korlátozások miatt ma és holnap célszerű a Vasmű teret gépkocsi nélkül megközelíteni. Ha erre nincs mód, akkor parkolásra használható lesz a jégpálya előtti terület, valamint vásártér. Az utóbbi parkolásra igénybe vehető a rendezvény zárásáig, de legkésőbb július 16-án 12 óráig. A gyalogos forgalom biztosítását a vásártér és a Vasmű tér között a Papírgyári úton polgárőrök segítik ez idő alatt. A vasasnap miatti lezárások érintik a gyalogos és kerékpáros forgalmat is július 13-án, ma reggel 8 órától. Az I-es kapu a rendezvény teljes időtartama alatt zárva lesz, azt holnap délután negyed 4-től szombaton hajnali 4 óráig kizárólag a rendezvényen közreműködők használhatják. A szervezők javasolják: a Béke téri és a lemezalakítói portán át közlekedjenek ebben az időszakban.

Körmendi Erzsébet

2017. július 13., 06:00 szerző: Körmendi Erzsébet

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...