Hírek

2016.09.26. 17:55

Jubilál Dunaújváros legrégebbi iskolája

Dunaújváros - Rendhagyó események is tarkítják idén a Vasvári Pál Általános Iskola iskolaheti programsorozatát, hiszen szülinapot ünnepelnek: 65 éves a Vasvári!

Káldor András

Ha pontosak akarunk lenni, akkor már szombaton elrajtolt az intézmény jubileumi Vasvári-hete, hiszen Pákozdra kirándult az iskola, ahonnan élményekkel telve érkeztek haza tanárok, gyerekek, szülők egyaránt.

Zöld-sárga nap - a nebulók és a pedagógusok is az iskolai színeiben pompáztak Fotó: Ady Géza

Hétfőn a hagyományos zöld-sárga nap tette szó szerint színesebbé az iskola életét, ami egy tornaterembéli váltóversennyel egészült ki. No, de ma sem fognak unatkozni a vasvárisok, legfőképp az elsősök, akik meseváltón vesznek részt, ahol mesehősökkel találkozhatnak és mesés feladatok megoldásával bizonyíthatják, ők bizony felkészültek arra, hogy szerdától - az elsősavatás pillanatától - teljes jogú vasvárisok legyenek.

Rendkívüli izgalmakat hozott a Vasvári tegnapi váltóversenye

Pénteken csúcsosodik ki a jubileumi hét: ezen a napon úgynevezett sportséta keretében jutnak át a diákok az intézménytől a Városháza térig - szigorúan sportfelszerelésben! Ott aztán élő szoborpark, valamint dunaújvárosi olimpikonok fogadják az érdeklődőket.

Ezek után mi más zárhatná méltóbban a Vasvári-hét programját, mint a jól megszokott őszi kavalkád!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!