Hírek

2014.06.13. 14:05

Vagyonvédelmi klub alakult

Dunaújváros - Vagyonvédelmi Vezetői Klub alakult a vállalkozók kezdeményezésére, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara megyei szervezetének koordinálásával.

Körmendi Erzsébet

Kárpáti Zoltán, a Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezetének elnöke a rendezvényt megnyitó beszédében köszöntötte a meghívott vendégeket, előadókat és a megjelent vállalkozások vezetőit, képviselőit. Kiemelte a szakmai összefogás időszerűségét és szükségességét a polgári vagyonvédelem társadalmi elismertségének fokozása és a szakmában dolgozók anyagi elismertségének növelése érdekében.

Orgovány Zoltán is hozzászólt a rendezvényen, amelyen határoztak a klub létrehozásáról
Fotó: SZVMSZK Fejér megyei szervezete

Az esemény fontosságát mutatja, hogy a kamara meghívását elfogadta és előadóként részt vett rajta dr. Hatala József rendőr altábornagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke. Előadásában rövid összefoglalót adott a Nemzeti Bűnmegelőzési Stratégiáról, párhuzamot vonva a bűnözés alakulása és a bűnmegelőzés hatékony működése között. Számos kérdés és hozzászólás hangzott el, főleg az iránt érdeklődtek, hogy a stratégia végrehajtásában hol lehet szerepük a polgári védelemben dolgozóknak.

A második előadásban a kedvező, új típusú pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokról adott átfogó ismertetést dr. Bogdán Zsolt, a kamara megyei szervezetének gazdaságfejlesztési igazgatója.

A tájékoztatók után a jelen lévő, vagyonvédelemben dolgozó vezetők egyhangúan határoztak a klub megalakításáról, majd ideiglenes ügyintéző bizottságot választottak, amelynek tagjai: Weninger Sándor, Orgovány Zoltán és Varga Csabá. Feladatuk, hogy egyeztessenek a kamarával a feladatokról és a tevékenységről készítsék el a klub működési szabályzatának tervezetét, majd hívják össze a klub első taggyűlését. Annak az első taggyűlésnek a feladata lesz majd elfogadni a működési szabályzatot, valamint megválasztani a klub vezetőségét. A kamara Német József alelnököt bízta meg az összekötői teendők ellátásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!