Hírek

2013.06.09. 16:22

Véget ért a Biztonságunk Európában - értékelő

Dunaújváros - Elismerő oklevéllel és jó szóval köszönte meg Szőke István, a Biztonságunk Európában és térségünkben programsorozat fő szervezője a két és fél hónapos munkát, segítséget.

Körmendi Erzsébet

A közbiztonsági területen dolgozók közül többen a gátak építésén, az árvízvédelmen dolgoztak akkor is, amikor a Biztonságunk Európában és térségünkben sorozat vacsorával  egybekötött programértékelő rendezvénye volt pénteken délután a papírgyár szabadidőparkjában. Szőke István üdvözölte a megjelent szervezetek vezetőit, képviselőit. Dunaújváros önkormányzatát Gál Roland, a közbiztonsági bizottság elnöke képviselte, a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány nevében Vígh Gyula elnök gratulált mindenkinek, a Dunaújváros Biztonságáért Fórum elnökeként pedig Udvardi Sándor  vett részt az Elismerő Oklevelek átadásán.

Vígh Gyula, az alapítvány kuratóriumi elnöke gratulál és további sikeres munkát kíván Nagy Zoltánnak (Fotó: Vohlmann György)

Szőke István elmondta: két és fél havi munkáért mondanak köszönetet, amellyel tovább öregbítették a mostanra hagyománnyá vált dunaújvárosi közbiztonsági programsorozat hírnevét. A több tucatnyi rendezvény a mentők, a tűzoltók, a rendőrök, a katasztrófavédelem, a vízirendőrség, a honvédelem, a büntetés-végrehajtás, a polgárőrség, a Vöröskereszt munkájára irányította az állampolgárok figyelmét. Fontosak voltak a lakossági fórumok és népszerűek a biztonságos közlekedést sulykoló programok. A programsorozat sikeréhez hozzájárulóknak - köztük a DH-nak is - Elismerő Oklevelet adtak át a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!