Hírek

2015.10.08. 14:12

Verekedés tört ki a postán a sorszámok miatt

Dunaújváros - Három rendőrautó is kivonult a Dózsa György úti postához, miután verekedés tört ki - úgy tudjuk - a sorszámok miatt.

Gallai Péter

Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a dunaújvárosi főpostához  csütörtök délután. Információink szerint az épületben két ügyfél verekedett össze a sorszám miatt. A rendőrök intézkedtek a helyszínen, a postahivatal zavartalan működését az incidens nem befolyásolta.

Nem várta ki a sorát

A rendőrök egy 29 éves férfit állítottak elő a dunaújvárosi főpostáról, aki a kiadott sorszámok miatt összeveszett egy másik ügyféllel és bántalmazta őt. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 29 éves dunaújvárosi lakossal szemben. A rendőrség információi szerint csütörtök délután L. Jenő a dunaújvárosi főpostán nézeteltérésbe keveredett egy ügyféllel, aki szóvá tette, hogy várja ki a sorát. A 29 éves elkövető ezután dulakodni kezdett a férfival és bántalmazta őt. A dulakodás közben mindkét személy a földre esett, őket a postán várakozók választották szét. Az elkövetőt a járőrök a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A másik férfi a rendőrök kiérkezése előtt ismeretlen helyre távozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!