Hírek

2014.06.24. 17:00

Versenyképesek - A Dunaferr és az önkormányzat együttműködése

Az ISD Dunaferr Zrt. hatvan évre tekint vissza. A dunaújvárosi önkormányzat alábbi közleménye alapján a cégcsoport a jövőben is versenyképes lesz.

Dunaújvárosi Hírlap

Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. vezetője a 38. Vasas- és kohásznapon is megerősítette azt a tényt, az egyes kohó felújítása mellett megkezdik a néhány éve elhalasztott meleghengermű modernizációját is.

A kormány hathatós támogatása mellett, Dunaújváros MJV vezetése több alkalommal tárgyalt az ISD Dunaferr Zrt. vezetőségével. A közelmúltban elindított egyes kohó fejlesztése, valamint a meleghengermű modernizációja biztosíték arra, hogy a vállalat megtartja a munkahelyeket.

Az egyes kohó felújítása mellett megkezdődik a meleghengermű modernizációja (Fotó: Ónodi Zoltán)

Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere hangsúlyozza: a megtett lépések Dunaújváros számára olyan stabil jövőképet jelentenek, amelyet a kormány a vasművel történő stratégiai megállapodással megerősíthet, amely egyúttal nem csupán városunk, de az egész országunk szempontjából kiemelt intézkedés, mérföldkő lehet!

Bár a vasmű vezetése elutasította a kormány korábbi vételi ajánlatát, az egyeztetéseket követően megtett intézkedések afelé mutatnak, hogy a több mint hat évtizedes múltra visszatekintő cégcsoport tevékenysége versenyképes marad Magyarországon és Európában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!