Hírek

2014.07.04. 18:15

Vidám táncokkal búcsúzott a tánctábor

Dunaújváros - Öt nap tábori munkájából kaphattak vidám kóstolót péntek délután a szülők a Vasas táborzáró előadásán.

Szabó Szabolcs

Korábban egy képes összeállításban számoltunk be a Vasas Táncegyüttes idei nyári táboráról, amelynek a Gárdonyi Géza Általános Iskola adott otthont e héten. A tábor vezetői akkor megtudtuk, hogy összesen ötvenöt csemete vett részt a táncos foglalkozásokon.

A tábor lét természetesen ezúttal sem csak tánclépések sorozatából állt össze, hiszen a két csapatra osztott gyereksereget kézműves foglalkozások is várták.

A résztvevők által készített ötletes meglepetések pedig a péntek délutáni táborzárón találtak gazdára.

Hagyomány a Vasas nyári összetartásainak  végén, hogy az utolsó napon egy kis bemutatóval kedveskednek a gyermekek és a táborvezetők a szülőknek. Most sem volt ez másként.

A diákok egy vidám előadás keretében mutathatták be, mit is sikerül elsajátítaniuk az elmúlt öt napban a kalocsai és moldvai táncokból. A fellépés végén természetesen a remekül szórakozó közönség is csatlakozhatott a táncos forgataghoz. A mosolygós sokadalmat látval bizonyára már pénteken sok táborozó elhatározta: jövőre veletek ugyanitt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!