Hírek

2016.03.22. 16:48

90. születésnapján köszöntötték Viola Istvánt

Dunaújváros - Egy fantasztikus emberrel gyarapodott a város szépkorújainak közössége: Viola István hétfőn töltötte be a kilencvenedik életévét.

Körmendi Erzsébet

Gombos István, humán ügyekért felelős alpolgármester köszöntötte Viola Istvánt a kilencvenedik születésnapján, és adta át neki az önkormányzat vezetőinek jókívánságait, ajándékait, valamint a miniszterelnök emléklapját.

Gombos István köszöntötte Viola Istvánt a születésnapján

István bácsi Pálfán született 1926. március 21-én, és népes családban nőtt fel: heten voltak testvérek. A negyvenes évek elején gróf Apponyi uradalmában dolgozott cselédként, később az Állami Tűzoltóságnál állt helyt, majd a rendőrség állományában teljesített szolgálatot főhadnagyként. Egészségügyi okok miatt korán nyugdíjba vonult, de engedéllyel utána is dolgozgatott, például az Állami Népességnyilvántartó Hivatalnál, valamint Szegeden rendészként is tevékenykedett.

Az ünnepelt szépkorú 1994-ben költözött Dunaújvárosba. Feleségével élnek békességben, szeretetben - most lesznek 62 éves házasok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!