Hírek

2017.06.20. 16:50

DUDIK: Négy napon át dübörgött a zene!

DUNAÚJVÁROS Négy napon át késő délutántól hajnalig dübörgött a zene az alsó Duna-parton. Aki lent volt, biztosan élménnyel távozott.

Balla Tibor

Mára már csak a hangulatok emléke valamint a rögzített felvételei maradtak meg a négynapos, végeláthatatlan bulizásnak. A képek őrzik a kedvencek, a zenekarok fellépéseit, és azt az érzést, ahogyan a résztvevők eltöltötték az időt a parton. A helyszínen és a felvételeken sem lehetett szomorú arcokat látni. Kisebb-nagyobb baráti társaságok, munkatársak, szerelmesek, szóló hölgyek és urak, családok érkeztek napra nap az egykor diákköztársaságként kikiáltott zenés rendezvényre. A délutáni órákban, a kisebb zajterhelés mellett még vígan beszélgettek, majd amikor beindult az élet a színpadokon, már az önfeledt szórakozásé volt a terep. Vidám és fárasztó napokon vannak túl a résztvevők, de szívesen emlékeznek vissza. Aki pedig a hangulatot képbe mentette: Ady Géza.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Visszatérő vendégek

Fiatal koruk ellenére Perl Kitti és Bódis Bence DUDIK-os kötődése nem új keletű. Évek óta szívesen látogatják a nyarat bevezető rendezvényt. Megszerették, kitartanak mellette. Pedig most már komoly előkészületet igényel az idejövetelük. A feladatot nehezíti, hogy elköltöztek a városból, és a gyönyörű babájukat is avatott társalkodóra kell, hogy bízzák. Igaz, hogy a barátaik idén már sok kifogást kerestek az előadók listájában, emiatt a csapatuk is foghíjas lett, de Bence érett választ talált a fölvetéseikre: lehet, hogy már öregszenek...

Fotó: Balogh Tamás

 

Tutira jöttek, simán nyertek

A búcsúzás napi rutinos vendégek közül először a Solt-Dunaújváros válogatottját mutatjuk: a fotón balról jobbra: Kalmár Anna, Csetnegi László, Juhász Vivien és Szloboda Szilárd. A remek, sok hasonló eseményen edződött társaság Péterfy Boriékra és a Magashegyi Undergroundra szavazott. Számításuk bejött, kiváló produkciót kaptak a kedvenceiktől

Fotó: Balogh Tamás

 

 

Olvass a DUDIK fesztivál többi napjáról is >>

Aki még bírta, egészen záróráig, hétfőn hajnalig ropta a DUDIK fesztivál utolsó napján >>

DUDIK - Gyerekek a feszten

Munkácsy-díjasokkal tették színesebbé - Különleges volt a képzőművészeti kísérőrendezvény

Megmutatták tudásuk legjavát - Ilyen volt a DUDIK pénteken

DUDIK: Az időjárás nem okoz semmiféle fennakadást, szombat estére is várják a látogatókat

Belecsaptak a lecsóba - Műfaji sokszínűség és jeges levegőágyú

A DUDIK fesztivál nyitánya után péntektől még több látogatót várnak az alsó Duna-partra - Folyamatosan frissítve Galériákkal!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!