Hírek

2016.07.29. 16:36

Viszonylag szerencsés balesetek

Adony, Perkáta - Három tűzoltóautót is riasztottak két percen belül Dunaújvárosban pénteken késő délután. Azonban nem egy helyszínre indultak ezek a szerek, hanem két baleset helyszínéhez.

Pekarek János

Az egyik baleset Perkáta közelében történt, a 62. úton, a 13. kilométernél, a másik Adonynál, a régi 6-os úton, az 52 kilométerkőnél.

Tragédia szerencsére egyik helyen sem volt.

Perkáta közelében, a 62-es úton egy gázüzemű autó borult az árokba, tudtuk meg Farkas-Bozsik Gábortól, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől.

Itt nem történt személyi sérülés, a tűzoltók a kiömlő gáz elzárásában segédkeztek.

A 6-os főúton, Adony térségében, az 52. kilométerkőnél két személyautó ütközött össze, frontálisan. Mindkettőben csak a gépkocsivezetők tartózkodtak. Egyikük épségben maradt, a másik könnyebb sérüléseket szenvedett: őt a mentők ellátták.

Az adonyi eset azonban egy ideig emlékezetes marad az arra járóknak - mint minden olyan baleset, aminek következtében lezárják az útvonalat és elterelik a forgalmat. Itt is ez történt: a helyszínelés miatt mintegy két órára az M6-os autósztrádára terelték az arra haladó járműveket, a baleset helyszíne előtt és után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!