Hírek

2013.08.12. 22:00

Csütörtökig lehet nevezni a dunai KUPAC Emléktúrára

Kulcs - Tizenhetedik alkalommal rendeznek emléktúrát a kulcsiak augusztus huszadikához kapcsolódóan. várják a résztvevőket.

Körmendi Erzsébet

A Kulcsiak Baráti Köre (KUBAK) és a Kulcsi Vízisport Szakosztály idén is közösen rendezi meg a KUPAC elnevezésű emléktúrát, mégpedig augusztus 20-án, azaz jövő kedden. Indulás a hajóállomásról 10 órakor lesz.

Az idei már a tizenhetedik alkalom, amikor a szabad vizek és a vízi sportok szerelmesei összegyűlnek Kulcson, és onnan indulva egy kellemes napot töltenek együtt a folyón.

A Duna-túra mostani útvonala: Kulcs, Lőrév, Zichy kápolna és vissza Kulcsra. A szervezők szeretettel várnak mindenkit kilenctől, akár kilencvenkilenc éves korig. A táv nem lesz megerőltető, de mindenki saját felelősségére száll vízre. Nevezni augusztus 15-ig, tehát e hét csütörtökig lehet. Induláskor minden résztvevő átveheti az emlékpólót, érkezéskor pedig egy tál meleg ételt kap. A szervezők kérik, aki teheti saját hajójával jöjjön, de akinek kell, adnak a helyszínen kajakot vagy kenut.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!