Hírek

2016.07.27. 14:29

Vöröskeresztes tábor a Duna-parton: móka, kacagás

Dunaföldvár - Rendkívül kellemes hangulatban telt a Vöröskereszt nyári tábora, aminek a Duna-part adott otthont.

Körmendi Erzsébet

A tábor főszervezője, Kuti Valéria elmondta lapunknak, hogy közel hatvan kisebb-nagyobb gyermek vett részt a kéthetes táborban, amelynek egyik hetén a 14 évesnél idősebb fiatalok, míg a másik héten a „kicsik" (4-től 14 éves korig) táboroztak. A nagyok esetében sokan ezzel a programmal összekötötték a kellemest a hasznossal, hiszen a táborban való részvételükkel nemcsak egy kellemes élménnyel gazdagodhattak, hanem a gimnázium által előírt közösségi feladatuknak is eleget tehettek.

A kicsik nemcsak nézték, be is segítettek a mutatványokba. Fotó: Amatőr felvétel

Továbbá sok hasznos ismeretet szerezhettek, például többen itt kapták meg az elsősegély és újraélesztési gyakorlatukat. De persze mi másról is szólhatna egy tábor, mint az önfeledt kikapcsolódásról, szórakozásról... No, ebből sem volt hiány, pláne a kicsiknek szervezett bohócmutatványok arattak nagy sikert, de a bátorságpróba, a légvár, a közös kézműveskedés is vonzó programnak bizonyult.

Július 22-én, a tábor zárónapján a Zsigec Musical csoport táncosai adták elő látványos produkciójukat, végül este a tábortűz fényénél a táborlakók méltóképp búcsúzhattak egymástól és eleveníthették fel a táborban szerzett felejthetetlen élményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!