Hírek

2017.02.26. 19:20

Yours Trully: Remek hangulatban teljesített kiválóan a helyi futóközösség

Dunaújváros - Futásra alkalmasabb időt kívánni sem lehetett, mint amilyen a Yours Trully februári kiadásának résztvevőit fogadta tegnap reggel az alsó Duna-parton.

Szabó Szabolcs

Mint arra előzetesen is számítani lehetett, ezúttal is sokan húztak futócipőt vasárnap délelőtt azon alkalomból, hogy teljesítsék a nemzetközi Yours Trully kihívás dunaújvárosi szeletét. A Kolacsek Sándor futónagykövet vezette csapat ismét kitett magáért, a kék sátornál található frissítőpontnál minden futó új és új erőre kaphatott. Gyarapodtak is szépen a kilométerek, a hosszú hideg után jött némi enyhülés alaposan bepörgette a lábakat.

Pár lelkes résztvevő egy külön kihívást is választott magának az idei évre: 12 hónap alatt 12 maraton. A januári kezdés után itt volt a remek alkalom, hogy a második maratoni vállalást kipipálják a sportemberek.

A futók tisztességgel termelték a kilométereket tegnap is Fotó: Ady Géza

Januári hónapban az országos összesítést tekintve is dobogós helyet ért el a dunaújvárosi futóközösség, pontos összesítéssel még nem szolgálhatunk, ám annyi biztos: tegnap délelőtt is tisztességgel termelték a kilométereket a futók. Folytatás márciusban, remélhetőleg hasonlóan remek hangulatban és időjárási körülmények között.

A szervezők ezúttal a 25 kilométeres távot állapították meg fő célként, ám az alsó Duna-parton található közel 5 kilométeres pályán minden résztvevő saját belátása szerint róhatta a köröket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!