Hírek

2013.09.05. 06:41

Zajos az iskolapark

Hétfőtől véget ért a lustálkodás, az előszállási Árpád Fejedelem Általános Iskola diákjai számára is megkezdődött az új tanév, a szeptemberi hűvös reggelen.

Rankasz Brigitta

A tanévnyitó ünnepélyen most az elsősöké volt a főszerep, hiszen nyolc évet az intézmény óvó szárnyai alatt töltsenek. Huszonhét elsős ült, kicsit megszeppenve, hogy aztán felbátorodva elmondják beköszönő versüket Méhes Ágnes tanítóval. Mint mindig, most is a nyolcadikosok vették őket körül, köszöntötték verssel, ajándékokkal a kicsiket, s ígérték egész évben figyelnek rájuk. Míg a legkisebbeknek a beilleszkedés, a legnagyobbaknak az utolsó tanév szép élményei lesznek különlegesek.



Mátrai Adél igazgatónő köszöntötte a diákokat, szülőket, kollégákat, és elmondta az új tanév fontos feladatait, változásait. Az intézményben jól felkészült kollégák segítik a gyermekek tanulmányait. Rengeteg délutáni elfoglatságot kínálnak: néptánc, kézművesség, asztalitenisz, kosárlabda, futball, bábszakkör – csak néhány, lehetőségek tárházából. Ezeken kívül új szakkörökkel is bővülnek a tanórán kívüli foglalkozások. Az év folyamán szerveznek múzeum- és színházlátogatásokat, kirándulásokat, versenyeket, nyelvi hetet, játszóházakat és más izgalmas programot, hogy a gyermekek minél többet tapasztaljanak, lássanak. Hétfőtől tehát megint diákoktól zajos az iskolapark, és az elsősöknek új élet kezdődött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!