Zárás és nyitás oklevelekkel

2016. március 02., 21:32 szerző: Szabó Szabolcs fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros – A hét elején köszöntötték a tavaly ősszel indult Nyitott Egyetem első kurzusának végzett hallgatóit a Dunaújvárosi Egyetemen.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Közben már itt a következő „nyitott” műszak. Mint arról korábban már olvashattak lapunkban, február 27-én két előadással elindult a Nyitott Egyetem tavaszi kurzusa a Dunaújvárosi Egyetemen.

A Dunaújvárosi Egyetem vezetésétől vehette át a Nyitott Egyetemoklevelét többek között Simon Györgyné is Fotó: Zsedrovits Enikő

Az első adagban két izgalmas téma is várta a régi-új hallgatókat. Dr. Ágoston György előadásában a közlekedésbiztonság aktuális kérdéseiről esett szó, majd az adatbányászat rejtelmeibe vezette be hallgatóságát dr. Buza Antal. E héten hétfőn délután az intézmény vezetése az őszi szemeszter hallgatóit jutalmazta oklevéllel. A tavaszi előadássorozat március 19-én reggel kilenc órától „Valószínűségszámítás és matematikai statisztika alkalmazása” című témával folytatódik, dr. Buzáné dr. Kis Piroska előadásában. Szintén e napon délután fél kettőtől pedig dr. Király Zoltán előadása várja az érdeklődőket, a Számítástechnika története címmel.

Szabó Szabolcs

2016. március 02., 21:32 szerző: Szabó Szabolcs fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...