Hírek

2017.01.12. 17:22

Zárult a licit!

Az összefogás erejével sikerült elérni, hogy a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványon keresztül támogatott Pecsét István gyógyulásáért egy egész város és térsége fogjon össze.

Várkonyi Zsolt

Gyermek rajzversenyt szerveztünk, a beérkezett rajzokra pedig még vasárnap estig licitálni lehet. A gyermekek már megtették a magukét, rajtunk, felnőtteken múlik az, hogy a megvásárolt rajzok árával támogassuk István gyógyulását.

Ha az árverés befejeztével Ön kínálta a legmagasabb árat, akkor abban az esetben Ön a kizárólagosan jogosult arra, hogy annak a licittárgy – jelen esetben a kiválasztott gyermekrajz - tulajdonjogát megszerezze, amely vonatkozásában a licit végén Ön kínálta a legmagasabb árat. E tényről és a pontos vételárról közvetlenül a gyermekrajz.licitaljram.hu jótékonysági aukció lezárását követően e-mailben értesítjük. A vételár kiegyenlítése utalással, vagy készpénzben történhet.

Amennyiben Ön kizárólagosan jogosulttá válik arra, hogy a licittárgy tulajdonjogát megszerezze, akkor Ön köteles az aukció tárgyának ellenértékét az árverés lezárásától számítottan 14 munkanapon belül a PLT Kft-nek megfizetni átutalással a 10300002-10583135-49020164 bankszámlaszámra. Ezután a megadott elérhetőségeken felvesszük Önnel a kapcsolatot a licittárgy átvételének pontos módjáról és idejéről. A szervező fenntartja a jogot, hogy a tárgy átadásáról a cikket, fényképet és egyéb anyagokat készít. Amennyiben ez 3-szori felszólításra és az erre vonatkozó jogi szabályzati idő letelte után sem történik meg a licittárgyat felkínáljuk a második legnagyobb összeget felajánlónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!