Hírek

2013.05.30. 16:02

Zengő-Bongó buli - gyermeknap volt

Dunaújváros - Gyermekünnep volt csütörtökön a Zengő-Bongó Bölcsődében a játékos programot a szülők is nagyon élvezték.

Körmendi Erzsébet

Alapításának ötvenedik évfordulóját ünnepli ezen a héten a  Zengő-Bongó Bölcsőde. A rendezvénysorozat zárásaként gyermeknap volt csütörtökön a bölcsiben.  A zene - amit kintről  hallani lehetett - az  udvarra vezetett bennünket. Sokan már a bejáratnál álló rendőrautónál lecövekeltek, mert a gyerekek egymás után ültek be a kormány mögé, hogy néhány percig rendőrt játsszanak, mint álmukban.

Horváth Dominikot  bátor hőssé, pókemberré varázsolja Váczi Nikola - az arcfestés népszerű volt (Fotó: Lázár Zsolt)

A bölcsőde udvarán számos játék, meglepetés várta a kicsiket, akikkel ezúttal együtt játszott a nagyobb testvérük, bekapcsolódtak a programba a környékben lakók, a szülők és a leendő bölcsődések is. Ugráltak a légvárban, népszerű volt az arcfestés. A szülők örömmel töltötték ki a gondozók által összeállított totót, amelynek kérdései az intézményre vonatkoztak. Volt tombola, jó zene és megannyi érdekesség a szülők és a támogatók jóvoltából. A tombola bevételét gyermekjátékokra költi az intézmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!