Hírek

2016.09.30. 17:35

Egésznapos kavalkáddal zárult a Vasvári-hét

Dunaújváros – Jubileumi héttel ünnepli a Vasvári Pál Általános Iskola alapításának hatvanötödik évfordulóját. Kavalkád téren és intézményben.

Körmendi Erzsébet

Hajrá Vasvári! felirattal kidekorált sárga teherautó vezette fel a Városháza térre tartó tanulósereg látványos menetét pénteken délelőtt. A szökőkút környékén a sportolók alkottak élőszobor-csoportokat. Cserna Gábor polgármester és dr. Sürü Renáta jegyző is megtisztelte jelenlétével az ünnepi eseményt.

Fotó: Zsedrovits Enikő

Vízilabdázók, jégkorongozók, úszók, kenusok, tornászok, kézilabdázók, focisták, röplabdások, birkózók, cselgáncsozók, karatézók, ökölvívók, sakkozók, amerikai futballisták, gumiasztalosok, búvárúszók sorakoztak fel a Városháza téren.

A vasvárisokat Kovács Erzsébet igazgató köszöntötte, elmondta:

- Az iskolánk nyugdíjaskorúnak mondható, ugyanakkor mindig fiatal marad, mert mosolygós, vidám diákok töltik meg a falait. Mi vagyunk a bajnokok! Ezzel kezdtük az ünnepi műsorunkat, és ezt bizonyítják az olimpikonjaink, akik egykor szintén vasvárisok voltak.

Így Kovács Zsófia, Kasó Orsolya, Hajdu Jonatán, Takács Krisztián osztotta meg diák és sportolói élményeit, céljait a résztvevőkkel. Majd délután az iskolában hatalmas, vidám őszi kavalkáddal, vetélkedőkkel zárult az iskola évfordulós ünnepi hete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!