Horoszkópok

2015.08.31. 10:13

Napi horoszkóp - Az Oroszlánnak megérte a fáradtságos munka, jó úton halad

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21–április 20.)
– Egy biztos, a legfontosabb elintéznivalókat hagyja inkább holnapra, mert ma többfele kell majd figyelnie. Igaz, kisebb ügyekről van szó, de azért koncentrációt igényelnek.

Bika (április 21–május 20.)
– Párjával egy igen komoly vitába keveredtek, amiből egy nagyon jó beszéddel vágja majd ki magát. Csak aztán igaz is legyen az a sok minden, amit felhozott mentség gyanánt!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Muszáj lenne valakitől segítséget kérnie egy bizonyos ügyben, ugyanis egyelőre úgy tűnik, hogy a probléma túlnőtt magán. Barátjával hamar megoldják majd!

Rák (június 22–július 22.)
– Sokat kell majd dolgoznia, nem lesz szint egy perc megállás sem a nap folyamán. Azonban remekül veszi az akadályokat és még élvezni is fogja ezt a nem mindennapi pörgést!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
– Olyan információk birtokába jut, amik megerősítik abban, hogy jó úton jár. Megérte annak idején, annyi fáradtságos munka árán ezen az úton elindulni.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Valami, ami az egyik lgbiztosabb pont volt az életében eltűnt. Most próbálja befoltozni a lyukat, de lehet, hogy jobban tenné, ha mindezt az időre bízza.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Nem könnyű mindent kézben tartani, de ön igyekszik mégis mindent az irányítása alatt tartani. Ilyenkor akaratlanul is elsiklunk fontos részletek felett. Kérhetne kis segítséget!

Skorpió (október 24–november 22.)
– A fárasztó munkanap után semmi kedve sincsen szórakozni menni, de a barátai ezt nem értik meg. Pedig tényleg pihennie kellene, mert hasonlóan dolgos napok jönnek.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Nyugtassa meg magát, hogy eleget dolgozott az utóbbi időben, szép eredményeket is ért el, és semmi rossz nincs abban, ha néha kicsit hátradől és kicsit megpihen.

Bak (december 22–január 20.)
– Nagyon régóta vágyik arra, hogy beszélhessen egy bizonyos személlyel, akihez gyengéd érzelmek fűzik. Ma végre alkalma lehet neki színt vallani!

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Készüljön fel, hogy a nap végén még vár majd magára egy nagyon fontos teendő. Az ügy sikere teljes egészében az ön rátermettségén, tapasztalatán múlik.

Halak (február 21–március 20.)
– Szó mi szó, elég nehéz lesz önt elviselni ma, olyan változékony hangulatban lesz. Valami igencsak felbosszantotta még a hétvégén, és azóta is azon töri a fejét.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!