Horoszkópok

2014.07.01. 10:19

Napi horoszkóp - Szép szerelem várhat az Oroszlánra, ha nem ereszti ki a körmeit

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Kedves Kos! Fogadjon el egy jó tanácsot: a döntéseit a tények ismeretében hozza meg, ne alapozzon az ábrándjaira és a vágyaira, így megkímélheti magát a csalódásoktól.

Bika (április 21–május 20.)
– Ha csak egy halvány reményt is lát ma arra, hogy a családjában elrendezze a vitás ügyeket, akkor ragadja meg az alkalmat. Higgye el, semmi sem fontosabb a családi békénél!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Az Ikrek sokszor nem szeret a tényekkel szembenézni, szívesebben dugja homokba a fejét. Ma azonban ezt nem teheti meg, meg kell küzdenie a fennálló problémákkal.

Rák (június 22–július 22.)
– Kedves Rák! Vegye sokkal, de sokkal könnyedebben az életet, mint az utóbbi hetekben. Nem kell mindenen aggodalmaskodnia, és egyáltalán nem fontos, hogy mindenkinek megfeleljen.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Egy szép szerelem köszönthet ma az Oroszlánra, de csak akkor, ha nem ereszti ki az első pillanatban az oroszlánkörmeit. Sokkal inkább lágyabb, cicásabb, bájosabb legyen.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
– Ne kerítsen olyan nagy feneket egy dolognak, mint általában szokott, higgye el, nem érdemes, előbb-utóbb maguktól is megoldódnak a problémák. Ma is ez történhet.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Gyorsan zajlanak az események a családjában, amikre még egyáltalán nem volt felkészülve, így nehéz most okosnak lennie. Hagyja, hogy leülepedjenek a dolgok.

Skorpió (október 24–november 22.)
– A Skorpió ma rendkívül eredményes lehet a munkájában, megold egy olyan feladatot, amivel egy csapásra kivívja főnöke erkölcsi és anyagi elismerését is. 

Nyilas (november 23–december 21.)
– Kedves Nyilas! Főzzön ma estére finom vacsorát a párjának, lepje meg egy kis aprósággal, és meglátja, rögtön megenyhül majd és szent a béke önök között.

Bak (december 22–január 20.)
– Mivel egy viszonzatlan szerelem terheli a lelkét, ezért nem tudja észrevenni az élet szépségeit. Változásra csak akkor számíthat, ha képes felülemelkedni önmagán.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Az élet ma lehetőséget kínál önnek arra, hogy több pénzt keressen, mint eddig, ám ehhez fel kell adnia az elvei jelentős részét. Ne döntsön elhamarkodottan!

Halak (február 21–március 20.)
– Ma szüksége lesz az emberismeretére és a tapasztalataira ahhoz, hogy el tudjon kerülni egy rendkívül kényes helyzetet. Meg tudja oldani, csak bízzon önmagában! 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!