Horoszkópok

2014.08.05. 09:24

Napi horoszkóp - A Bika fontos döntések előtt áll

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Remek nap vár a Kosokra a munkahelyükön. Céltudatosságuk és kitartásuk meghozhatja gyümölcsét, még akár egy szakmai előrelépés formájában is. Szerelmi életük stabilizálódni látszik.

Bika (április 21–május 20.)
– Ma könnyen kihozhatják a sodrából, így fogadjon el egy jó tanácsot, és ne legyen Bika! Fontos döntések előtt áll, ne kapkodjon, inkább nyugodtan számoljon el tízig minden esetben. 

Ikrek (május 21–június 21.)
– Figyelmét fordítsa a jövőre! Remek dolgok jönnek, csak meg kell őket látnia. Tervezzen egy kis pihenést is az utóbbi idők hajtása után. Meglátja, jól fogják érezni magukat a párjával.

Rák (június 22–július 22.)
– Ne féljen ötleteit megvalósítani! Munkahelyén is elismerésre számíthat, ha elég bátran viselkedik. Nagyon kedvező nap, sőt, egész hét várhat önre, ha utat enged elképzeléseinek. 

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Ha lehet, kicsit jobban figyeljen oda a pénztárcájára, meglátja, a hétköznapi spórolás nagyon jól fog jönni a hétvégén. Ha jelenleg egyedül van, egy új kapcsolat várhat önre.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Kedves Szűz! Lehet, hogy sok teendője lesz ma a munkahelyén, de higgye el, megéri várni az estére! Nem árt, ha tudja, egy Rák jegyű igen sokat gondol önre!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Párjával új mérföldkőhöz érhetnek kapcsolatukban, ezért legyen nyitott az újdonságokra! Ha pedig vásárlást tervez, költsön bátran, mert ma igazán jó döntései lesznek.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Ma semmi esetre se bizonytalankodjon, mert ha valamelyik, akkor a mai nap az öné lesz. Bátran nézzen szembe a kihívásokkal, mert meg fogja oldani őket!

Nyilas (november 23–december 21.)
– Ha párkapcsolatában problémái voltak az elmúlt időszakban, azok most egy csapásra megoldódnak majd. Higgye el, ön a legfontosabb a párja szemében!

Bak (december 22–január 20.)
– Ma igazán sikeres napja lesz, bármihez nyúl, arannyá változhat. Lehet a munkahelyén vagy akár otthon is, ma mind a két helyen szerencsés nap mosolyog önre.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Jól gondolja meg minden lépését! Könnyen belefuthat nem kívánt gondokba, ha nem elég körültekintő. Párkapcsolatában most önön a sor, hogy meglepetést szerezzen.

Halak (február 21–március 20.)
– A csillagok állása szerint kicsit feszült lehet ma. Ennek levezetésére a legjobb megoldás egy óra futás egy szép helyen, vagy valamilyen sporttevékenység. Ép testben ép lélek!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!