Horoszkópok

2014.08.08. 09:50

Napi horoszkóp - A Mérleg csak maradjon önmaga!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Buzog önben a tettvágy, tele van energiával, de ha elfogad egy jó tanácsot, a hétvégén inkább a pihenésre koncentráljon. Töltse az időt inkább a családjával, gyerekei társaságában. 

Bika (április 21–május 20.)
– Ne akarjon mindenre rálátást, néha jó csak sodródni. Sok energiát megspórol magának a jövőre nézve, ha így tesz. Valamint nem árt, ha kicsit jobban ügyel a pénztárcájára a hétvégén.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Most ne legyen passzív! Ne kételkedjen folyton saját képességeiben, higgye el, bátran bízhat önmagában! Ha kell, konfrontációt felvállalva is támaszkodhat az igazára.

Rák (június 22–július 22.)
– Figyeljen jobban az egészségi állapotára, mert a sok munka igen kártékony tud lenni. Ha teheti, hétvégén ne dolgozzon, inkább a kapcsolatait ápolja, amiket mostanság kicsit elhanyagolt.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– A szerencsecsillaga egész héten ragyogott, és nem lesz ez máshogy a hétvégén sem. Akármibe fog, biztos siker. Ha nem sajnálja az idejét, nyugodtan foghat munkába is.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A jó dolgokra megéri várni, így van ez a hétvégével is, ami lehet, hogy sűrű lesz, de sok izgalmas dolgot rejthet magában. Legyen főszerepben saját maga, hiszen ön a legfontosabb!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Hiába a pillanatnyi nehézség, ön egy nagyon szerencsés ember. Lassacskán fordul a kocka és megtérül a türelem és a kemény munka. Ön csak maradjon önmaga!

Skorpió (október 24–november 22.)
– Legyen egy kicsit megfontoltabb a hétvégén, mert könnyen csőbe húzhatják. Ön okosabb annál, hogy bedőljön kétes ügyeknek. Hallgasson a barátaira, sokat segíthetnek!

Nyilas (november 23–december 21.)
– Ne kételkedjen folyton párja érzéseiben, ha ő esetleg kicsit nehezebben fejezi ki az ön iránt érzett szerelmét. A legjobb ember mellett van, csak tanuljon meg bízni a másikban.

Bak (december 22–január 20.)
– Egy kapcsolatban igen fontos a romantika, ha ezt mostanság elfelejtette, a hétvége tökéletes alkalom ennek bepótlására. Az egyedülállók előtt pedig új kaland van a láthatáron.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Nagyon mozgalmas hétvégéje lesz, és ezt még élvezni is fogja. Szinte bárhova megy, vagy bármit csinál, ön lesz a középpontban. Csak ne tegyen semmi meggondolatlant!

Halak (február 21–március 20.)
– Az utóbbi idők üzleti sikereitől sem szállt el magától, két lábbal a földön maradt. A továbbiakban is legyen ez a szerény ember, de egy kis ünneplés azért nem fog megártani. 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!