Horoszkópok

2014.09.04. 08:16

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma is mindent meg fog oldani

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A Kos ma magára tudja irányítani a figyelmet a munkahelyén, és ezzel nyert ügye van egy tárgyaláson. Könnyű lesz meggyőzni az üzletfeleit, és nyélbe ütheti az évszázad üzletét.

Bika (április 21–május 20.)
– A Bika ma zaklatásnak lehet kitéve a munkahelyén, amit először nem tud megfelelően kezelni. Amit tehet: egyszerűen ne vegye észre „hódolója” próbálkozásait. Nézzen át rajta!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Az Ikrek a mai napot a hobbijának szentelheti, ami jelentős anyagi kiadással jár. Nem baj! Ön ezt most megengedheti magának, sokat dolgozott ezért az elmúlt hetekben.

Rák (június 22–július 22.)
– Kedves Rák! Főnöke ma új feladattal bízza meg, és ez némi reményt adhat önnek a jövőre nézve, hogy továbbra is szükség van a munkájára. Dolgozzon továbbra is úgy, mint eddig.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
– Kedves Oroszlán! Ne ijedjen meg a mai naptól, bár sok tennivaló vár önre, és a felelősség súlya is nyomja a vállát, de ne legyen kétsége önmagát illetően: meg fog mindent oldani.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
– Úgy érzi, hogy unalmasan, egyhangúan és szürkén telik a napja? Akkor hát dobja fel, vigyen bele izgalmat, változatosságot és színeket. Csak önön múlik, hogyan él.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– A Mérleg ma különösen nyílt és könnyen a bizalmába fogad bárkit. Vigyázzon azonban ezzel, mert vannak emberek, akik kihasználják az ön kedvességét.

Skorpió (október 24– november 22.)
– Kedves Skorpió! Ma csak és kizárólag szép szóval tud eredményt elérni, akár a munkahelyéről, akár a magánéletéről van szó. Most nincs helye az erőszakos magatartásnak.

Nyilas (november 23 – december 21.)
– A Nyilasnak mértéket kell tartania, ami a gasztronómia örömeit illeti. Ha így folytatja, lassan lecserélheti a ruhatárát. És ez még csak a kisebbik baj, az egészsége fontosabb!

Bak (december 22– január 20.)
– A Bak uralkodó bolygója ma a pénz házában jár, itt az ideje, hogy ellátogasson egy lottózóba, adjon egy esélyt a szerencséjének. Kaparós sorsjegyet azonban ne vegyen!

Vízöntő (január 21– február 20.)
– Kedves Vízöntő! Ma fennállhat a veszélye annak, hogy felesleges áldozathozatalra ragadtatja magát, és a végén két szék közül a pad alá esik. Nem kell ma Teréz anyut játszania.

Halak (február 21– március 20.)
– Egy régi szerelem újjáéledhet ma a Halak szívében, méghozzá oly mértékben fellángolnak az érzései, ahogy eddig még sosem tapasztalta. Egy igazán szép nap ez a mai!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!