Horoszkópok

2014.10.27. 12:01

Napi horoszkóp - A Kos ne sajnálja a pénzt a szórakozásra!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Kicsit adhatna többet is a saját szórakozására. Erre semmiképpen se sajnálja a pénzt, mert ha nem kapcsol ki eleget, akkor könnyen belefásulhat a mindennapi teendőkbe.

Bika (április 21–május 20.)
– Pezsdítse fel egy kicsit a párkapcsolati életét, amire a legjobb megoldás egy kedves meglepetés. Ne hagyja, hogy ellaposodjanak az érzelmek önök között, lobbantsa lángra a szerelmet.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Legszívesebben későbbre halasztaná mai teendőit, de ha nem végzi el őket, akkor hegynyi halomba gyűlnek rövid idő alatt. Tartsa szem előtt, hogy okos tervezés már fél siker!

Rák (június 22–július 22.)
– Ma úgy érzi, hogy különösen irányításra szorul minden tevékenységben. Ha nagyobb biztonsággal végzi ma a dolgát valaki oldalán, válassza bátran a csapatmunkát!

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Nagy szerencséje lesz, mert párkapcsolatában a korábbi nehézségeket könnyen tisztázhatja, ráadásul párja fogja szorgalmazni a beszélgetést. Önnek csak megértőnek kell lennie.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Ha valami nem sikerül, nem kell mindjárt drámai lépésekhez folyamodni. Tartson egy rövid önvizsgálatot ugyan, de lehet csak a módszerrel nem stimmelt valami.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Már régóta tervezi, hogy felújítja a lakását, és ennek a folytonos halogatása már hetek óta frusztrálja. Ha eddig halasztást tűrt az ügy, akkor most már várja meg a hétvégét!

Skorpió (október 24–november 22.)
– Ön alapvetően rendkívül felkészült ember. Erre a tulajdonságára lesz szüksége ma, mert nem várt ellenőrzést kaphat valamilyen téren. Lazán veszi majd, ha ma is önmaga!

Nyilas (november 23–december 21.)
– Az utóbbi időben nagy vonzalmat kezdett érezni egyik munkatársa iránt. Komoly kételyei vannak afelől, hogy az érzés vajon kölcsönös e. Egy biztos, a sajátjait ne szégyellje!

Bak (december 22–január 20.)
– Komoly tervei vannak lakásának csinosítgatásával, vagy autójának fejlesztésével, amikre hamarosan lehetősége is fog nyílni. Ehhez viszont hónap elejéig kicsit spórolnia kell!

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Egy kicsit megakadt egy feladatát tekintve, de könnyen megoldást találhat rá a saját környezetében. Csak járjon ma nyitott szemmel, mert a megoldás valahol ott van ön körül!

Halak (február 21–március 20.)
– Nagyon régen találkozott egyik kedves rokonával. Ma alkalma nyílhat az elmaradt találkozó pótlására. Ne habozzon hát, hagyjon helyet a naptárában egy jó beszélgetésre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!