Horoszkópok

2014.11.04. 14:02

Napi horoszkóp - A Mérlegnek szüksége lenne egy kis feltöltődésre

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Ma kicsit könnyedebben lát mindent, humorosan közelíti majd meg a dolgokat. Kaphat ezért hideget, meleget, de csak legyintsen ezekre a kritikákra. Próbáljon vidám maradni!

Bika (április 21.–május 20.) – Sok teendő tornyosul ön előtt, ami a könnyelmű ígéreteknek köszönhető. A szavahihetősége érdekében mindenképpen be kell váltania ígéreteit, legközelebb pedig kevesebbet ígérjen!

Ikrek (május 21.–június 21.) – A legtöbb esetben az ember azt kapja vissza, amit ad másoknak. Ha ön kedvesen viselkedik, akkor a környezetében élők is viszonozni fogják jóindulatát. Próbálja ki még ma!

Rák (június 22.–július 22.) – Ne hagyjon elmérgesedni egy helyzetet, mert így könnyen komolyra fordulhat egy teljesen bagatell dolog ön és párja között. Ha időben lép, akkor egy jó nevetés lesz csak a problémából.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Egyáltalán nem kell lehorgasztott fejjel mászkálnia. Legyen büszke, hiszen megdolgozott az eredményekért! Ha valaki ma emiatt vitázna önnel, csak engedje el a füle mellett.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Szeret gyorsan túlesni a dolgokon, azonban a ma adódó helyzeten nem lehet így túljutni. A türelemre kell játszani, ami meg biztosan fogja hozni a várt sikert!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Szüksége lenne egy kis feltöltődésre, amit egy kiadós sportolással tud majd ma elérni. A sok munka után higgye el, hogy jól fog esni egy kis testmozgás!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Vállalja fel az érzéseit, mert ma alkalma nyílhat ahhoz a személyhez közel kerülni, akiért már régóta odáig van. Ha őszinte lesz, mondandójával megértő fülekre találhat!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ma kaphat egy ajánlatot, ami roppant kecsegtető, de nincs pontos rálátása a részletekre. Jól gondolja meg, hogy a biztosat megéri e kockáztatni a bizonytalanért!

Bak (december 22.–január 20.) – Sok munka vár önre, de nem kell mindent ma elintéznie. Ráér vele, hogy a héten befejezze a feladatait, próbálja beosztania az idejét és nyert ügye lesz!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Sok változáson esett át mostanság, és még nem igazán találta meg a helyét. Lassacskán azonban rendeződni látszanak a dolgok, és ma még egy kellemes meglepetés is érheti.

Halak (február 21.–március 20.) – Nehezen fejezi ki az érzelmeit, ami miatt félreérthetik szándékait. Kicsit jobban nyíljon meg az előtt a személy előtt, aki igazán fontos önnek, minden könnyebb lesz utána!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!