Horoszkópok

2014.11.12. 15:04

Napi horoszkóp - A Rák higgyen a sikerében!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – A mai nap remek alkalom egy nagy beszélgetésre. Egyik közeli ismerősével kellemes társalgásban lesz része a délután folyamán, ami rányithatja egy-két dologra a szemét.

Bika (április 21.–május 20.) – Kifinomult modorával és elbűvölő természetével sok hódolót szerzett magának az utóbbi időben. Ma eljöhet a pillanat, amikor választania kell a jelöltek között!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ma igazán nagy lesz a pörgés, ami önnek igazán kedvező, ugyanis hozzászokott a hajtáshoz. Azonban környezetében vannak, akik miatt lehet, nem ártana kicsit lassítania.

Rák (június 22.–július 22.) – Kicsit úrrá kell lennie magán ma egy ügyben, nem szabad, hogy lássák, mennyire izgul. Nagyon megdolgozott érte, és csak hajszálnyira van a sikertől. Higgyen benne, sikerülni fog!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Remek kommunikációs készséggel áldotta meg az élet, aminek ma különösen hasznát veheti, hogy valakin segítsen. Egyik barátját bántja valami, beszéljen hát vele!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Érdemes elszámolnia előbb tízig, mert feszült helyzetben olyat mondhat, amit nem is gondol komolyan. Ön egy kedves és mosolygós ember, legyen ma is ilyen!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Csak addig nyújtózkodjon, amíg a takaró ér, tartja a mondás. Ez igaz a befektetett energiára is! Semmi esetre se vállalja túl magát, mert az a minőség rovására megy!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Saját magának árt, ha magában tartja a mérgét. Inkább üljön le az illetővel és beszéljék meg a problémáikat, mint hogy folyton kerülgessék egymást.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Egy kis türelmet kell tanúsítania ma, mert szívesen megvenne valamit, amire már nagyon vágyik. Higgye el, jobban teszi, ha vár még pár napot!

Bak (december 22.–január 20.) – Figyeljen a jelekre ön körül, és akkor könnyebb lesz a döntése is egy bizonyos ügyben. Mindenesetre jól körül kell járnia a kérdést, mert nagy hatással lesz a továbbiakra!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Nem jó taktika a struccpolitika. Van, hogy egyes esetekben jó kivárásra játszani, de a mostani ügy nem ilyesmi. Meg kell oldania a problémát, mielőtt a fejére nőne!

Halak (február 21.–március 20.) – Remek üzleti döntéseket hozhat a mai napon, bátran hallgathat a megérzéseire és ne féljen kockázatot vállalni. Azonban figyeljen az egyensúlyra a magánélet és a munka között.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!