Horoszkópok

2014.12.22. 16:10

Napi horoszkóp - A Bika a tettek embere

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyszerűen indult a hét, és a mai nap is nagyon pozitív lesz minden tekintetben. Délután azért pihenjen is egy picit, este pedig próbáljon meg előre tervezni!

Bika (április 21.–május 20.) – Ma igazán megmutatkozik majd, hogy ön valójában mennyire is a tettek embere! Bármi gond merül fel a nap folyamán, gyorsan reagálva, gond nélkül simítja majd el.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nem tesz jót, ha folyamatosan csak tűr. Egyszer határvonalat kell hogy húzzon valahol. Tisztázza az illetővel, hogy nincs ínyére, ha folyton kritizálja!

Rák (június 22.–július 22.) – A nagy karácsonyi készülődésben magára is jut majd ideje, és ettől ez lesz a hét egyik legjobb napja! Este pedig az egyik kedves barátja tehet látogatást önnél.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Egy új lehetőség vár önre ünnepek után, ami teljesen felvillanyozza önt. De másoknak ez nem tetszik annyira, ebből adódhatnak feszültségek.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Összecsaphatnak a feje fölött a hullámok, ha mindent saját maga akar megoldani. Ha nem kér segítséget, akkor nem fogják észrevenni, hogy mennyi teher is van önön.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Valakit nagyon hiányol maga mellől, pedig nagyon sokan ott vannak önnel. Nem teljes nélküle a boldogsága, amit talán el kellene mondania az illetőnek!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma mindkét keze tele lesz munkával és nem fogják megérteni a többiek, hogy már nem bír el több feladatot. Kitartás, mert holnap már végre eljön a jól megérdemelt pihenő!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nagyon jó meglátásai lehetnek a mai napon, szinte mindent képes lesz megoldani. Azonban igyekezzen nem nagyképűnek mutatkozni ettől, mert ellenszenvessé válhat

Bak (december 22.–január 20.) – Lehet, hogy egy kicsit elvesztette a lendületét és nincs is kedve a folytatáshoz, pedig a jövő érdekében talán megérné utoljára nekidurálnia magát!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Továbbra is remekül áll a szénája, de egy picit még rá kell kapcsolnia, hogy elérje a célját és nyugodtan vonulhasson pihenőre az ünnepekre. Hagyja szárnyalni a fantáziáját!

Halak (február 21.–március 20.) – Van egy jó elképzelése egy dologgal kapcsolatban, mégsem tudja megvalósítani. Ezért sokszor ingerült, de higgye el, egyszer sikerülni fog!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!