Horoszkópok

2015.01.09. 10:31

Napi horoszkóp - A Mérleg szusszanjon egyet!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Egy, a nap elején lefolytatott beszélgetés meghatározza majd az egész napját. Az ajánlat, amit hall, pozitív hatással lehet a jövőjére nézve, ezért nem árt elgondolkoznia rajta.

Bika (április 21.–május 20.) – Az eddigi próbálkozásait végre valahára siker koronázta, méghozzá nem is akármilyen. Most már kellő önbizalommal rendelkezik ahhoz, hogy végrehajtsa nagyobb tervét is!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Néha a legjobb tiszta lappal, elölről kezdeni valamit, mint makacsul ragaszkodni ahhoz, ami nem működik. Nem mindig lehet nyerni, néha tudni kell veszíteni is!

Rák (június 22–július 22.) – Lehetőleg minden teendőjét zsúfolja be a délelőttre, mert délután már nem fog tudni úgy koncentrálni, ahogy azt a munkája megkövetelné. Ráfér önre a pihenés!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – A friss kapcsolatban lévő oroszlánoknál előfordulhat, hogy túlhajszolják szerelmükkel párjukat. Adjon időt kedvesének és ne siettesse annyira a dolgokat!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Valaki a környezetében elhallgatott információkat ön elől egy igen fontos kérdésben. Az illető azonban csupán önt akarta megóvni, ezért ne nehezteljen rá!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Remek úton halad tervei megvalósítása felé, azonban néha kell tartani egy kevés szünetet is, mivel nagyon hamar bele lehet fásulni a feladatokba. Szusszanjon egyet!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Az egész heti hajtás után nem sok kedve lesz emberek közé menni este, pedig higgye el, hogy jól tenné, ha kicsit kimozdulna! Egy felejthetetlen találkozás vár önre!

Nyilas (november 23.–december 21.) – A ma nap a szerelemről és a románcokról fog szólni. A magányos nyilasoknak egy jó kis kalandban, míg a párkapcsolatban élőknek egy meghitt estében lehet részük.

Bak (december 22.–január 20.) – A szerencsecsillaga ma egész nap követni fogja, és úgy érzi majd, hogy mindig jókor van jó helyen. Ügyesen sáfárkodjon a kínálkozó lehetőségeivel!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Ma a lustaság fél egészség alapelvet kell, hogy kövesse. Ha kellő nyugalommal és elég megfontoltan teszi a dolgát, akkor tud majd eredményes lenni a nap folyamán.

Halak (február 21.–március 20.) – Valaki olyanban csalódott, akiben mindenkinél jobban bízott. Rossz érzés, de tovább kell mennie az eltervezett úton, immáron egyedül. Viszont így a siker is csak az öné lesz!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!