Horoszkópok

2015.01.26. 15:09

Napi horoszkóp - A Vízöntő igazán meglephetné végre magát valami különlegessel! Megérdemli!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon jó irányba halad az élete, és mindenben siker koronázza az erőfeszítéseit. Azonban mégis találkozik intő jelekkel, miszerint vissza kellene vennie a tempóból.

Bika (április 21.–május 20.) – Ön nem az a kérkedő típus, de most itt lenne az alkalom és az idő is, hogy kicsit hencegjen a sikereivel. Néha reklámozni kell magunkat, hogy észrevegyenek!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy baljós előjel figyelmezteti, hogy nincs minden a legnagyobb rendben. Igyekszik barátai tudomására hozni a dolgot, de nem hallgatnak önre. Próbálja erélyesebben!

Rák (június 22.–július 22.) – Régen látott formában lesz a délelőtt folyamán, szinte minden ügyét el is intézi majd. A délutánt és az egész estét így nyugodt szívvel tudja családjának, barátainak szentelni.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Valahogy nem találja a ritmust a munkahelyén, pedig rutinfeladatok vannak éppen soron. Szünetet kellene tartania, hogy kellőképpen fel tudjon töltődni!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Nem jellemző önre, hogy elsiklana a részletek fölött a figyelme, de ma mégis elfelejtett valamit. Szerencsére hamar megoldást talál majd és jól jön ki a dologból.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Néha olyan dolgokat is meg kell tennie a párjáért, amikhez nem éppen fűlik a foga. Higgye el, hogy megéri az áldozatot, nagyon hálás lesz önnek majd!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Munka után egyből haza vegye az irányt! Remek délutánt, estét tölthet ma családja körében, amelynek a tagjai egytől egyig hálásak lesznek a törődésért!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Régen volt ennyi szabadideje, mint amennyi majd ma adódik. Használja ki okosan és foglalkozzon végre egy kicsit magával! Sportoljon, szórakozzon!

Bak (december 22.–január 20.) – Van egy igen nagy problémának gondolt dolog, ami régóta foglalkoztatja. Beszéljen róla valakivel, és meglátja, hogy amint kimondta, máris félig megoldódott!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Jó ideje úgy megy el az üzletek kirakatai előtt, hogy szinte rá se mer nézni a szép portékákra. Igazán meglephetné végre magát valami különlegessel! Megérdemli!

Halak (február 21.–március 20.) – Mindig akadnak új dolgok, amik miatt aggodalmaskodik. Most éppen a szerelmi életét nem találja megfelelőnek. Jól gondoljon meg minden, kedvesével intézett szót!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!