Horoszkópok

2015.04.29. 12:48

Napi horoszkóp - A Mérleg két kézzel habzsolja a tiltott dolgokat

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Délután valamilyen meglepetés éri majd, vagy egy régóta várt jó hírt közölnek önnel. Az estéje pedig, ha lehet, még jobb lesz, amit romantikázva tölthet majd a kedvesével.

Bika (április 21.–május 20.)
– Számos váratlan esemény veszélyeztetheti lelki egyensúlyát és a harmóniát. Valamelyik ismerősében vagy munkatársában csalódni is fog a nap folyamán, ami megviseli önt.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Szüksége lenne még egy kevés időre, hogy befejezze, amit akar, de ez most nem fog rendelkezésre állni. Ebből kell kihoznia a lehető legtöbbet. Így is sikerülni fog!

Rák (június 22.–július 22.)
– Az egy helyben toporgás a lehető legrosszabb, amit most tehet! Kicsit elbizonytalanodhat a nap folyamán, hogy merre tovább, de nem szabad feladnia és megállni.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Kicsit megromlott a viszonya a partnerével a legutóbbi vitát követően. Itt a hosszú a hétvége, fel kellene fedezniük egymást ismét! Utazzanak el, kapcsolódjanak ki!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem mer egyedül meglépni egy fontos lépést, inkább megvárná valakinek az áldását, akinek ad a szavára. Bár addig lecsúszhat a dologról, de nélküle tényleg ne döntsön.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Jól tudja, hogy tilos az, amit csinál, de élvezettel habzsolja két kézzel. Ha nem fél a következményektől, nyugodtan csinálja csak tovább, de valahogy majd fizetnie kell!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Most a magánélete fog jobban előtérbe kerülni. Egész nap csak ábrándozik, nem tud koncentrálni a munkájára, és nem is lehet elvonni a figyelmét egy bizonyos személyről.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Muszáj segítséget kérnie egy feladat megoldásához, azonban ezt olyantól kell kérnie, akivel nincs jóban. Nincs mese, ki kell békülnie, ha egyről a kettőre szeretne jutni.

Bak (december 22.–január 20.)
– A csoportja a munkahelyén nagy kitüntetésben részesül, önt viszont nem emelték ki annyira, amennyire jogos lett volna. A lényeg, hogy ön tudja, hogy magán múlt!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nagyon jó hangulatban lesz, ezért szívesen elegyedik beszélgetésbe bárkivel a nap folyamán. Sőt, az egyik ilyen csevejből komoly flört, és talán valami komolyabb is kisülhet.

Halak (február 21.–március 20.)
– Szerencsére magának még hosszabb lesz a hétvége és már ma megkezdheti a pihenést. Rá is fér önre egy kiadós alvás, hiszen alaposan túlhajszolta magát az utóbbi időben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!