Horoszkópok

2015.06.05. 10:10

Napi horoszkóp - A Kos bátran élje meg vállalkozó kedvét!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– A lehető legkedvezőbb időszak ez a különféle megmérettetésekre. Bátran élje meg vállalkozó kedvét, mivel most csak jól sülhet el, amibe belefog. Akár egyik nagyobb tervének is nekiláthat! 

Bika (április 21.–május 20.)
– Sokszor nem tudja, hogy valakinél mire számítson, most viszont egyből tudni fogja, hogy mit várjon, és ez csak megerősíti a korábbi előérzetét. Nyugodtan lépje meg, amit szeretett volna!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Valamivel több időt kell szánnia egy feladat megoldására, mint korábban gondolta. Azonban ez nem azt jelenti, hogy ne tudná kezelni a helyzetet, és ne jöhetne ki győztesen.

Rák (június 22–július 22.)
– Olyan emberek támadják és kezdték kritizálni, akiktől egyáltalán nem várta volna. Ne sértődjön meg egyből, hanem érdemes lenne talán picit elgondolkodnia, hogy miben lehet igazuk.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Ma megtanulhatja, hogy talán máshogy kellene bizonyos dolgokat lekommunikálnia, mint ahogy eddig tette. Érthetőbben kell majd fogalmaznia egy bizonyos ügyben!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)
– Önnek nem elég, hogy valamiben csupán jó, a legjobb akar lenni. Ne is elégedjen meg a másodhegedűs pozíciójával, merjen nagyot álmodni és szembenézni a kihívásokkal.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Alighogy megszabadult egy fontos ügytől, máris máshol kell tüzet oltania. Hétvége ide, vagy oda rohanással telik a nap. Tartson ki, a dolog ugyanis megéri a fáradozást.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Egészen apró dolgok fogják bosszantani ma, amik csak akkor rontják el a napját, ha nem képes rajtuk felülemelkedni. Még a párjával is hajba kaphat!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Mindent megold saját kútfőből, de most valahogy sehogy sem akar összejönni valami. Másoktól várna segítséget, de ők meg hátat fordítanak. Ügyeljen nagyon pénzügyeire!

Bak (december 22.– január 20.)
– Vasakarattal rendelkezik és, ha kell, valamit tűzön-vízen is végigvisz. Próbára fogják tenni ma a kitartását, de önt ezúttal sem lehet csak úgy megtörni. Ne is hagyja magát!

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Elképzelhető, hogy egy váratlan esemény fogja fenekestül felfordítani a napját. Benne volt a pakliban, hogy bekövetkezik, de azt nem gondolta volna, hogy pont hétvégén.

Halak (február 21.– március 20.)
– Egyik jóakarója furcsa hírekkel szolgált, amiket ön nem akar elhinni. Jobb is lenne, ha már csak óvatosságból is kicsit a dolgok mögé nézne. Vesztenivalója egyáltalán nincs!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!