Napi horoszkóp - Az Oroszlánoknak ma szuper ötletek jutnak eszébe

2017. április 03., 00:01 szerző: Thoma Izabella
komment
Most jól tud „helyezkedni” a Skorpió.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.) - A Hold a Rák jegyében áll, különösen jelentős eseményeket ne várjon ma! Délelőtt juthat sok eredményre, néhány nagyszerű ötlet is eszébe fog jutni, a tavasz nagyon jó hatással van önre.

Bika (április 21.-május 20.) - Az üzleti életben hallgasson a megérzéseire, csak jól járhat ezzel. Alkalmas a mai nap arra, hogy rendezze a dolgait, és végre elkezdje a tavaszi nagytakarítást.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Sok energiája lesz, és ezt mind a saját hasznára fordíthatja. Meggyőzheti a főnökét egy terve helyességéről, és a magánéletében is minden az elképzelései szerint alakul.

Rák (június 22-július 22.) - Érdekesnek ígérkezik ez a nap. Kaphat egy olyan ajánlatot, amire nehezen mond nemet, de azzal is számolnia kell, hogy az új helyzet alaposan felforgathatja az életét.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Szuper ötletek jutnak eszébe, de nagy önben a türelmetlenség is. Ha képes egy kicsit fékezni magát, akkor kitartással és szorgalommal sikerre viheti a terveit.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ha utazásra, vagy külföldi munkalehetőségre vonatkozó ajánlatot kap, ne habozzon, fogadja el. Ha most realizálódik egy utazása, számíthat rá, hogy jobban sikerül, mint tervezte.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ez a nap nem lesz alkalmas hosszú távú tervek készítésére. Váratlan fordulatok adódhatnak, és ha ellenszegül, csak ront a helyzeten, főleg, ha az jogi üggyel van kapcsolatban.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Most jól tud „helyezkedni”, a szerencse is a kezére játszik, jó időpontban van jó helyen. Tudomására juthat valami, amivel sok pénzt kereshet.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ön ma különösen lobbanékony, meggondolatlan lehet, rosszul viseli, ha úgy érzi, dirigálni próbálnak önnek. Meglepő események történhetnek önnel.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma a legjobbat tudja kihozni önmagából! Olyan feladatokat kap, amelyekhez precizitásra, alaposságra, szorgalomra van szükség - ezek az ön erősségei.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma egyszerűen nem találja a helyes mértéket, hogy üzleti szituációkban előnyt tudjon kiharcolni magának. Bárhogy is fog hozzá, veszteségek jöhetnek ki a dologból.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma lehetőleg kerülje el a távolabbi rokonait, különösen azokat, akikkel egyébként sem rózsás a viszonya. Egy jelentéktelen ügy kapcsán is kirobbanhat a családi vita.


Thoma Izabella

2017. április 03., 00:01 szerző: Thoma Izabella

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...