Horoszkópok

2014.07.07. 09:13

Napi horoszkóp - A Szűznek ma gyönyörűen indul a napja

A Rákra mosolyog ma a szerencse a munkahelyén

Kos (március 21–április 20.) – Ön alapvetően kreatív, alkotó személyiség, ma mégis „favágó” munkát kell végeznie. Ne veszítse el a türelmét, ezt a fel-adatot is a legjobb tudása szerint lássa el.

Bika (április 21–május 20.) – Ön már nagy rutint szerzett a munkahelyén, így nem kell folyton azon aggódnia, hogy hibákat ejt. Ma mégis belefut egybe, amiből bizony komoly gondjai is lehetnek a jövőre nézve.

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikrek ma olyan helyzetbe kerülhet, hogy legszívesebben kifutna a világból vagy el egy magányos szigetre. Ám ezt nem teheti meg, tessék szembenézni a problémákkal!

Rák (június 22–július 22.) – Önre mosolyog ma a szerencse a munkahelyén, és megérdemli, hogy sütkérezzen a sikerben, nyugodtan lehet egy kicsit szerénytelen, hiszen sokat tett azért, hogy eljusson idáig.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Szerelmi bánat ellen a legjobb orvosság, ha társaságba megy, addig sem gondol a múltra. A testedzést is iktassa be a napirendjébe, nagyon jót fog tenni most önnek a mozgás.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – A Szűznek ma gyönyörűen indul a napja, reggel kedvese ágyba hozza önnek a kávét és a pirítóst. Élvezze ezt a földöntúli boldogságot, töltsék az egész napot kettesben.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A Mérleget a mai napon egzisztenciális kérdések foglalkoztatják, nem is csoda, hiszen alapvető változás állhat be a pénzügyeiben. Nem ártana, ha alapos spórolásba kezdene.

Skorpió (október 24– november 22.) – Kedves Skorpió! Ma ne hallgassa meg a fogadatlan prókátorokat, egyszerűen csukja be a fülét, iktassa ki a külvilágot. A problémájára egészen máshol van a megoldás.

Nyilas (november 23–december 21.) – Mostanában hajlamos arra, hogy túlköltekezzen, aztán meg azon siránkozik, hogy üres a pénztárcája. Ha ennyire nem tudja kezelni a pénzügyeit, akkor bízza ezt a párjára.

Bak (december 22– január 20.) – Kedves Bak! Ha jobban odafigyel az álmaira, akkor megérti a jeleket és a bennük rejlő üzenetet, megtalálhatja a legegyszerűbb megoldást a problémájára.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Kedves Vízöntő! Egy távolabbi barátja ma segítséget nyújt önnek, és ezzel létrejöhet egy szorosabb kapcsolat önök között. Kérdés, hogy barátság vagy szerelem lesz-e belőle.

Halak (február 21– március 20.) – A csillagok ma ön mellett állnak, s ha eddig hezitált valamin, hogy megtegye-e avagy sem, nos, itt az idő a cselekvésre. Nem is lesz olyan bonyolult, mint elsőre gondolta.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!