Horoszkópok

2014.07.21. 09:53

Napi horoszkóp - Az Ikrek töltse a mai napot a vízparton

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Kedvező napot ígérnek a Kosnak a csillagok, méghozzá anyagi téren számíthat jó fordulatokra. Ha befektetni kíván, akkor erre a héten a mai nap látszik legalkalmasabbnak. 

Bika (április 21–május 20.)
– A Bika kifejezetten szereti, ha uralhat másokat, ennélfogva nehezen tűri, ha megmondják neki, mit tegyen. Ma mégis hallgasson a párjára, mert okos tanáccsal fog szolgálni önnek!

Ikrek (május 21–június 21.)
– A természet az ön barátja, igazából ott érzi magát a legjobban, ott tud pozitív energiákkal feltöltődni, és nem a négy fal között. Töltse a mai napot a vízparton, jót fog tenni a lelkének.

Rák (június 22–július 22.)
– A Rák igazi ereje a szelídségében rejlik, és ma sem hazudtolja meg önmagát. Még akkor is türelmes és kedves tud maradni egy munkatársával, amikor erre már semmi oka nincs.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Kedves Oroszlán! Lehet, hogy egy illúzióval kevesebb maradt önnek, ám a tisztánlátás kárpótolja önt az elmúlt napok bizonytalansága után. Sokkal jobban érzi így magát!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A Szűz ma sokat tehet a nyilvános kapcsolataiért, lehetőséget kap, hogy egyengesse a karrierjét. Éljen vele! Ne szerénykedjen, hiszen van mire büszkének lennie.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Egy  kellemes esti programban lehet része ma a Mérlegnek, ha napközben összekapja magát és időben végez a munkájával. Képes lesz rá, csak összpontosítson.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Kedves Skorpió! Szervezete ma jelez: figyeljen jobban oda az egészségi állapotára, ne hanyagolja el a rendszeres étkezést, ám sokkal kevesebb édesség szerepeljen az étlapon.

Nyilas (november 23–december 21.)
– A Nyilas ma összehozhat két régi ellenséget, kibékítheti őket, csak egy kis fondorlatot kell alkalmaznia. Ami ebben az esetben szinte kötelező, s ezért hálásak lesznek önnek.

Bak (december 22–január 20.)
– Kedves Bak! Senki sem kerülheti el a sorsát, ön sem. Itt az ideje, hogy megbékéljen vele, ne hadakozzon folyton. Higgye el, hogy az élet sokkal szebb, mint ahogy azt ön ma látja.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Nyugodt, kiegyensúlyozott napra számíthat ma a Vízöntő, senki és semmi nem háborgatja lelke nyugalmát. Sőt, még egy kellemes kis flört lehetősége is adódhat.

Halak (február 21–március 20.)
– Kedves Halak! Bízzon a megérzéseiben, ne kételkedjen saját magában, ha döntenie kell. Ma biztosan a helyes utat fogja választani, ne hallgasson az irigyeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!