Horoszkópok

2014.07.25. 09:58

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma nyélbe ütheti ''az évszázad üzletét''

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Kedves Kos! Ma ne egyen túl sokat és válogassa meg azt is, hogy mit, ugyanis gyomorproblémái lehetnek. Családi kapcsolataiban pedig legyen sokkal, de sokkal türelmesebb!

Bika (április 21–május 20.)
– Kedves Bika! Ha nem hátrál meg mindjárt az első nehézségnél, és megbízik saját magában, akkor ma megvan a lehetősége arra, hogy új vizekre evezzen a párkapcsolatában.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Az Ikrek olykor túlságosan önkritikus, máskor meg túl sokat enged meg magának. Ma ez az utóbbi lesz a jellemző, méghozzá olyannyira, hogy kontroll nélkül mondja, amit érez.

Rák (június 22–július 22.)
– Kedves Rák! A bátorság komoly erény, ami azért nem egyenlő a meggondolatlan vakmerőséggel. Ne menjen ma bele egy olyan helyzetbe, amiről úgy érzi, hogy meghaladja az erejét.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Az Oroszlán ma nyélbe ütheti „az évszázad üzletét” – ám ettől csak egy időre oldódnak meg az anyagi gondjai, nem árt, ha továbbra is okosan takarékoskodik.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A Szüzet ma felkeresheti egy régi ismerőse, és egy furcsa ajánlatot tesz. Ne mondjom ma rá se igent, se nemet, aludjon pár napot, akkor tisztábban fogja látni a választ.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Csak akkor hozhat változást a mai nap, ha ki meri mutatni az érzelmeit, és nem a félelmei irányítják továbbra is. Ha nyuszika lesz, akkor ne is várjon semmi jót!

Skorpió (október 24–november 22.)
– Úgy érzi, hogy fölszedett pár fölösleges kilót? Ez még nem tragédia, még jól is áll önnek, ám figyelmeztetés lehet, hogy ezentúl meg kell gondolnia, mit és mennyit eszik.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Ön igazán elemében van ma, kedves Nyilas! Egész nap sziporkázik, tele van ötlettel este pedig ön lesz egy társaság mókamestere. Valaki különösen értékelni fogja a humorát.

Bak (december 22–január 20.)
– Ez egy gyönyörű nap a Bakoknak! Érzelmi téren minden sikerül, amit csak elképzelt magának és a kedvesének, sőt még egy kellemes meglepetés is várja a nap végére.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Egyáltalán nem baj, ha ma segítséget fogad el egy olyan embertől, akitől különben nem szokott semmit kérni. Talán így még közelebb is kerülhetnek egymáshoz.

Halak (február 21–március 20.)
– Lelki válságban van ma a Halak, ám ezt megpróbálja eltitkolni a környezete elől. Mégis lesz valaki, aki észreveszi a rosszkedvét. Ossza meg vele a problémáját!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!