Horoszkópok

2014.08.07. 09:41

Napi horoszkóp - A Kos menjen kirándulni a párjával!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Lehet, hogy az utóbbi időben nagy változások mentek végbe ön körül, de ezek megerősítették, így újult erővel tud szembenézni a jövővel. Párjával, ha teheti, tervezzen egy kirándulást!

Bika (április 21–május 20.)
– Ön kifejezetten rajong a kisállatokért, ezért ha kicsit nehezebb napja volt, keresse a társaságukat, ők majd megnyugtatják. Használja ki a hétvégét, töltse pihenéssel!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Továbbra sem hajlandó lazítani, pedig a sok hajtás könnyen rámehet az egészségére. Rég nem látott barátokkal találkozhat a következő napokban, ami remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt!

Rák (június 22–július 22.)
– A nagy döntés előtt mérlegeljen egy kicsit, és csak akkor vágjon bele, ha biztos a dolgában. A belső iránytű mindig megmutatja az utat, és ne feledje, járt utat a járatlanért!

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Nagyon irigylésre méltó helyzetben van, csúcson az ereje és a teljesítőképessége. Úgy érezheti, hogy nincs akadály, amit ne tudna leküzdeni. Használja ki ezt a lelkiállapotot! 

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Kedves Szűz! Ne vesztegesse az időt, péntek délutántól adja át magát a hétvégének! Kiránduljon, biciklizzen, mert megérdemli a kikapcsolódást egy ilyen fárasztó hét után!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Remek tervei vannak, amiket van is bátorsága véghez vinni. A kérdés inkább az, hogy mindezt kivel. A válasz ott van ön előtt a párja személyében. Vele tervezhet hosszú távra! 

Skorpió (október 24–november 22.)
– Elég indulatos napokon van túl, talán kicsit megviselte a hét. Nyugodjon meg, bízza magát a megérzéseire, és minden rendben lesz! A legfontosabb a boldogság, ezt ne felejtse!

Nyilas (november 23–december 21.)
– Egy mosollyal sok nehézségen túl lehet jutni. Ne vegye olyan szigorúan saját magát, és akkor sokkal könnyebbnek tűnik majd minden! Váratlan találkozás a láthatáron.

Bak (december 22–január 20.)
– Higgye el, a kevesebb néha több! Ha kicsit szellősebbé tenné a programbeosztását, lenne ideje új dolgokra is, amelyek a későbbiekben igen fontos szerepet játszhatnának majd.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Ha úgy érzi, hogy egyedül van, bátran támaszkodhat a barátaira. Ha gondja van, mindig mondja el nekik, meg fogják hallgatni. Ezért vannak ugyanis az ember barátai.

Halak (február 21–március 20.)
– Sikeres napokon van túl, és ez a lendület végigkíséri majd az egész hétvégén is. A dicsfény közepette azonban nem szabad megfeledkeznie az ön körül élőkről, így párjáról sem.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!