Horoszkópok

2014.08.29. 11:31

Napi horoszkóp - Az Ikrek a mai napot használja ki a feltöltődésre

Tanács a Szűznek: soha ne keverje össze a barátságot az üzlettel.

Kos (március 21–április 20.) – Kedves Kos! Alapszabály, hogy ha másokon akar uralkodni, akkor elsősorban önuralmat kell gyakorolnia saját maga felett. Ez pedig önnek a mai napon nem lesz könnyű.

Bika (április 21–május 20.) – A Bika szerethető személyisége ma előtérbe kerül, egyszerűen lehetetlenség önt nem szeretni, olyan nyílt szívű és kedves ember ön. Nyugodtan szabadjára engedheti az érzelmeit.

Ikrek (május 21–június 21.) – Kedves Ikrek! A mai napot használja ki a feltöltődésre, önbizalma erősítésére, mindez már nagyon ráfér önre. Most csak magával törődjön, ne foglalkozzon a családja többi tagjával.

Rák (június 22–július 22.) – A Rák rendkívül adakozó típus, és ma visszakapja mindazt a jót, amit adott a családjának. Egy kedves meglepetésre is számíthat a nap végén, amin igencsak elérzékenyül.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Végre egy nyugodt időszak köszönt be a mai nappal az Oroszlán életében. Vége a harcnak, hátradőlhet a székében, anyagi helyzete és érzelmi élete stabilizálódik.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Egy örök érvényű igazság a Szűznek: soha ne keverje össze a barátságot az üzlettel. Sajnos ön a múltban egyszer már elkövette ezt a hibát, ma ne kövesse el még egyszer.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Kedves Mérleg! Épp itt lenne az ideje, hogy korlátozza magát, ami a költekezését illeti. Ne a felesleges vásárlásokkal vigasztalja magát, változtasson másképp az életén.

Skorpió (október 24– november 22.) – A Skorpió önmegvalósítási tervei akadályokba ütközhetnek ma, bármennyire is nehezére esik, háttérbe kell vonulnia, és teret kell engednie másoknak.

Nyilas (november 23 –december 21.) – Uralkodó bolygója a Nyilas jegyében jár, ezért különösen élénk a fantáziája, gyors a gondolkodása. Ennek is köszönheti, hogy nem esik ma csalók áldozatául.

Bak (december 22– január 20.) – Kedves Bak! A jóga, az úszás kifejezetten azok a sportágak, amik önnek valók. Feloldják az önben lévő feszültséget és görcsösséget, levezetik a felesleges energiáját.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Bár a Vízöntőt manapság egyáltalán nem veti fel a pénz, mégis vannak dolgok, amiken egyszerűen nem érdemes spórolnia. Ne veszítse el az alapvető nagyvonalúságát!

Halak (február 21– március 20.) – Kedves Halak! Ne gondolja úgy, hogy a világon mindenkinek szerencséje van, csak önnek nem. Higgye el, mindenki keményen megdolgozik azért, amit elér. Ne legyen irigy!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!