Horoszkópok

2014.09.15. 16:16

Napi horoszkóp - Az Oroszlánnak egy régi vágya válhat valóra ma

A Bika minden gondja megoldódhat, ha pozitívan áll a dolgokhoz.

Kos (március 21–április 20.) – Olyannyira igyekszik felejteni, hogy tervezésbe menekült. Ennek hála, nem érhetik váratlanok a nap folyamán, sok dolga közepette pedig a múltat is végleg maga mögött hagyhatja.

Bika (április 21–május 20.) – A mai napon, ha a pozitívan áll a dolgokhoz, szinte minden gondja megoldódhat. Munkahelyén egy váratlan, de izgalmas feladatot, párkapcsolatában pedig egy régi vitát oldhat meg.

Ikrek (május 21–június 21.) – Szereti, ha rendben mennek ön körül a dolgok. Ez a tulajdonsága ma nagy hasznára lesz, mert a feladatok, amik ön előtt tornyosulnak, remek szervezőkésségének hála, megoldódnak majd.

Rák (június 22–július 22.) – A csillagok állásának köszönhetően ma teljesen önmaga lehet. Használja ki ezt az állapotot, és oldja meg egy ügyét, ami már régóta sok bosszúságot okoz önnek!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Féltett, régi vágya válhat valóra ma. Legyen pozitív és hagyjon végre fel a titkolózással és álljon oda a bizonyos személy elé! Bátorságának meglesz a jutalma!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Nem könnyű beadni a derekunkat, főleg valamilyen fontos ügyben. Vizsgálja meg a kérdést alaposan, mert a kompromisszummal ön is sok időt és energiát megspórolna magának.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Próbáljon meg elszámolni tízig, nem első indulatból válaszolni ma senkinek. Hirtelen haragból bántóan viselkedhet olyanokkal is, akikkel amúgy mindig kedves.

Skorpió (október 24– november 22.) – Egy meglepő fordulat, váratlan esemény boríthatja fel a napját. Bearanyozza majd a napját és hosszú távon is pozitív következményekkel járó változásról van szó.

Nyilas (november 23–december 21.) – Sokszor nem egy álom elérése jelenti a nagy kihívást, hanem a már megszerzett dolgok megtartása. Ne aggódjon, a sikerek kellő motivációt biztosítanak a folytatásra nézve!

Bak (december 22– január 20.) – Párjával nem régóta vannak együtt, de teljes az összhang. Végre megtalálta azt az embert, akire régóta vágyott. Most már itt az ideje a múltat elengedni és a jövőbe tekinteni.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Ne sajnálja az időt az egészségére. Sohasem késő futócipőt húzni és elkezdeni kocogni. Mindig is nagy sportember hírében állt, ezen ne most kezdjen el változtatni!

Halak (február 21– március 20.) – Egy kisebb feladatot már régóta halasztgat, ami frusztrálja. Intézze el, és meglátja, hogy megnyugszik, jobban tud majd koncentrálni a fontosabb dolgokra is.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!