Horoszkópok

2014.09.18. 16:58

Napi horoszkóp - A Mérleg ma egyszerűen nem hibázhat

A Baknak a mai nap tökéletes alkalom egy kis romantikázásra.

Kos (március 21–április 20.) – Felszabadult pár órája így a hétvége közeledtével, amit ismerkedéssel tölthet. Még egy új és izgalmas románc is kibontakozhat, amennyiben ön úgy akarja. Magán áll, hogy meddig jutnak!

Bika (április 21–május 20.) – Ön így vagy úgy, de mindig eléri, amit akar. A hét utolsó munkanapján is nagyon rámenős lesz és minden dolgot el is fog tudni végezni, így a hétvége nyugodtan és pihenéssel telhet.

Ikrek (május 21–június 21.) – Fontos, hogy ne akarjon mindenkinek megfelelni, és talán még fontosabb, hogy ne akarjon ezért másnak látszani. Akinek fontos, az úgy szereti, amilyen valójában.

Rák (június 22–július 22.) – Olyan híreket kaphat, amikre nem lesz teljesen felkészülve. A legfontosabb a higgadtság, mert ha nyugodt tud maradni, akkor az események is egész pozitív megvilágításba kerülhetnek.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Érzelmi kilengésekre számíthat a mai napon. Próbálja társaságban tölteni az estét, hogyha rossz kedve támad, legyen ön körül olyan, aki feldobja a hangulatát.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ha hitét vesztené abban, amit csinál, lesz aki odalép önhöz és segítő kezet nyújt majd. Emlékeztetni fogja, hogy mit miért csinál, és hogy senki sincs egyedül a világban.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A mai napon egyszerűen nem hibázhat. Remek alkalom a ma egy jó üzlet megkötésére, valami régóta húzódó ügy elsimítására, vagy akár egy randi leszervezésére.

Skorpió (október 24– november 22.) – Ha az ön térfelére kerül a labda nem mindig kell visszaütnie azt. Sőt, ma különösen jól teszi, ha inkább lakatot tesz a szájára, mert ellenkező esetben sok vitába keveredhet.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Most, hogy minden ügyét elintézte és a munkában is végre utolérte magát, próbáljon egy kis időt szentelni a párjának is. A hétvégére akár kis utazást is tervezhetnek.

Bak (december 22– január 20.) – Tisztázza a kényes kérdéseket inkább párjával, mintsem elhamarkodott lépést tenne. A péntek este tökéletes alkalom egy kis romantikázásra, amivel sok minden megoldódhat.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Egy kicsit merengős napja lehet, amitől talán el is szomorodik majd. Egy új és elsöprő személy megismerése azonban kizökkentheti ebből a bús hangulatból.

Halak (február 21– március 20.) – Önnek tiszta lehet a lelkiismerete, mert önzetlenül segített az egyik ismerősén. Az, hogy mások, talán még az illető is rosszallóan néznek ezért önre, ne engedje, hogy kedvét szegje.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!